Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/11/02

Lazada 11.11 Blogger Contest - THE BIGGEST ONE DAY SALE!

Lazada 11.11 Blogger Contest. Ayuh! Ramai-ramai kita menang hadiah voucher tunai dari lazada dalam blogger contest membeli belah. Saya dah banyak kali dapat voucher tunai ni, anda semua tak nak ke? Dah lah senang je nak join, free pulak tu. So, bila ada masa free, join Lazada 11.11 Blogger Contest ni ya.

Lazada menyediakan hadiah kepada 100 blogger (lucky draw) dan satu voucher bernilai RM30 kepada setiap peserta.

Nah! Saya tunjukkan hadiah yang akan dimenangi oleh 100 pemenang bertuah:

Hadiah Utama: 1 x RM1,111 baucar tunai
Hadiah Kedua: 11 x RM150 baucar tunai
Hadiah Ketiga: 88 x RM75 baucar tunai

Cabar diri anda untuk menjadi kreatif dan merebut hadiah yang bernilai RM600 bagi kategori kreativiti untuk post anda. 3 post terbaik akan dipilih oleh pihak Lazada.

Hadiah Kreativiti:

Hadiah Utama: 1 x RM600 baucar tunai
Hadiah Kedua: 1 x RM300 baucar tunai
Hadiah Ketiga: 1 x RM100 baucar tunai

Wow!! Jangan lupa, pertandingan ini akan bermula dari 1 November hingga 11 November 2018.

Lazada 11.11 Blogger Contest


Lazada 11.11 Blogger Contest : THE BIGGEST ONE DAY SALE!

11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula! Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumpa RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

3 produk yang saya rancang untuk beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival 


1. Puma Men's Basket Lfs Sneakers 

Kasut lelaki jenama Puma ni saya nak belikan untuk En suami dan anak lelaki saya. Ketika 11.11 Shopping Festival nanti, ada potongan yang tinggi. Jadi, kalau beli 2 pasang taklah mahal sangat kena bayar.. hehe..
Lazada 11.11 Blogger Contest


2. Multi-Function 2-Layer Electric food Steamer Hard and Half Boiled Egg Pan Fried 350W

Food steamer ni saya memang nak beli sangat sebab kononnya nak start diet telur rebus. So, bila dah ada egg steamer ni, bolehlah saya displin dan bersemangat nak diet. Harap sangat nanti masa 11.11 Shopping Festival di Lazada, harganya dah turun. Lebih murah..

Lazada 11.11 Blogger Contest


3. Womdee 4 Pack Car seat Headrest Hooks 


Dah lama cari benda alah ni, nak letak dalam kereta. Selalu nak gantung barang pun susah. Now dah ada Car seat headrest hooks, bolehlah gantung macam-macam. Beban seberat sehingga 5kg tu.. syukur terjumpa hooks ni. Nanti masa 11.11 Shopping Festival, saya nak sambar banyak sikit. Nak lepas geram.. haha

Lazada 11.11 Blogger Contest

Jangan ketinggalan shopping semasa 11.11 Shopping Festival yang akan berlaku pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia tau!!

11.11 Lazada Blogger Contest adalah medium terbaik kepada blogger untuk mengasah bakat buat review dan dapat ganjaran pulak tu. Itu pun rezeki tapi ramai yang tak nak buat sebab tak dapat wang tunai seperti kebanyakan contest.

Bagi saya, setiap penganjur berhak memberi hadiah dalam bentuk yang mereka sukai seperti voucher tunai, wang tunai, barangan dan sebagainya.

Blogging kerana minat atau kerana ganjaran?

Tepuk dada tanya selera??

Good luck ya!!

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.