Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/11/16

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time! - Aduuh!! Penat tau jari kita shopping kat Lazada Mall masa 11.11 hari tu. Berebut-rebut certain benda/ barang tapi tak dapat. Semua sold out. Yang tinggal 2 atau 3 barang yang i tak minat pun. Itu yang pening jari i ni tau..

Bila dah beli dan checkout, nak bayar pulak pending payment. Semua stuck! Sampai 13 November baru boleh buat payment. Dan suksess. Actually Lazada beri masa untuk kita buat bayaran.. kalau tak silap 48 jam dari tarikh checkout kut..

Akhirnya dapat beli benda murah kat bawah ni. Jom tengok apa yang saya dapat...

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!


Lazada 11.11 sales festival dah pun berlalu. Ada yang join beli barang, ada yang cuma window shopping.

Saya ada juga beli sikit-sikit dan barang yang murah-murah pada Lazada 11.11 sales festival tu. 

Unboxing time! 


Jom tengok apa yang saya dah beli masa 11.11 Shopping Festival hari tu. Hehe..

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!

Cardigan Coat yang saya pilih dan beli masa 11.11 Shopping Festival. Memang berbaloi sangat.. separuh harga tu..

Cardigan amat selesa terutama untuk yang plus size ya, boleh dipakai ke mana saja. Kualiti kain pun bagus..


Authentic Guess Shoulder Bag, saya beli ketika 11.11 Shopping festival cuma RM105 sahaja. Beli pun sebab nak tukar-tukar beg, ada pilihan nak dipakai.. samada ke tempat kerja atau pun berjalan..


Multifunction car seat back storage bag grocery bags - untuk di letakkan di belakang seat kereta bagi kemudahan meletak barang jika perjalanan jauh. Murah juga.. so, dalam kereta nampak kemas aje. Kualiti storage bag ni biasa-biasa je, tapi boleh simpan kalau tak nak guna. Bila nak guna baru pasang..

So, macam mana dengan shopping anda di Lazada pada 11.11 yang lepas? Dapat beli barang atau wishlist anda?

Walau apap pun.. selamat bershopping la ya.. yang penting waspada selalu. Jaga keselamatan kad atau maklumat peribadi anda.

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.