Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/11/29

Antara Pemenang Tempat Ketiga Lazada Blogger Contest 11.11

Antara Pemenang Tempat Ketiga Lazada Blogger Contest 11.11. Lazada Blogger Contest 11.11 dah pun tamat. Kita orang pun dah puas memborong pada 11.11 sales festival hari tu. Banyak lah juga menjalanya.. dan barang semua dah dapat.

Ketika berlangsungnya contest lazada 11.11 sales festival hari tu, saya ada hantar 2 penyertaan. Sebagai salah satu aktiviti santai dalam blog. Sebab, blog saya ni agak serius sikit.. jadi dengan sesekali join contest tak lah jemu pembaca blog singgah ke blog ini..

Lagipun, sejak saya join contest Lazada, tak pernah balik dengan tangan kosong. Ada je hadiah voucher yang di bawa sebagai hadiah saguhati.

Antara Pemenang Tempat Ketiga Lazada Blogger Contest 11.11 

Antara Pemenang Tempat Ketiga Lazada Blogger Contest 11.11
Print screen dari email yang ada nama sendiri.. hehe
Tahniah kepada semua pemenang Lazada Blogger Contest 11.11 yang baru diumumkan semalam. Kepada yang menang besar.. memang berbaloi usaha anda buat entri dan dapat hadiah lumayan. Lepas ni boleh borong sakan kat Lazada Mall ya..

Kepada pemenang kategori kreatif, anda semua memang kreatif. Memang layak dapat hadiah utama tu. 

Saya dapat 3rd prize lucky draw bersama 88 blogger yang lain. Alhamdulillah.. dapat juga voucher Lazada bernilai RM75. Boleh beli beberapa barang yang murah-murah tu.. hehe

Dear Blogger,
Thank you again for joining our 11.11 Shopping Festival contest! ❤  You will receive your RM30 participation voucher shortly.
It is now time to announce the names of the winners! 


Selamat bershopping kepada yang dah berjaya ya..

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.