Skip to main content

Senarai Pemenang & Bintang Paling Popular ABPBH 31

Pemenang ABPBH 31. Paling popular jadi milik Wany Hasrita dengan menerima jumlah undian sebanyak 2, 052,599 juta lebih. Kali ini ABPBH di adakan di PICC bertemakan infiniti. Secara keseluruhan, perjalanan majlis agak datar dan kurang "rasa". Mungkin pemilihan pengacara yang kurang sesuai. Macam kaku je memasing.. hehe

Senarai Pemenang & Bintang Paling Popular ABPBH 31

Pemenang Bintang Paling Popular 31 akan membawa balik sebuah Citroen C4 Picasso & sebuah trofi.

Sedikit ulasan persembahan, yang menarik cuma dari lagu tribute untuk Noor Kumalasari. Lagu-lagu evergreen disampaikan oleh penyanyi terbaik vokalnya iaitu Siti Sarah, Misha Omar dan Erni Zakri.

Tak dilupakan persembahan hebat sebagai penutup tirai daripada Syamil, Dato' Seri Siti Nurhaliza dan Ramlah Ram. Mereka memang legend la..

Pemenang ABPBH 31


Tahniah kepada para pemenang di ABPBH 31:

13 kategori utama:

1. Artis Baru Wanita Popular - Farah Nabila
2. Artis Baru Lelaki Popular - Fendy Bakri
3. Penyanyi Lelaki Popular - Khai Bahar
4. Penyanyi Wanita Popular - Wany Hasrita
5. Pengacara Lelaki Popular - Haziq HotFM
6. Pengacara Wanita Popular - Neelofa
7. Artis Versatail Popular - Aliff Satar
8. Artis Komedi Popular - Zizan Razak
9. Pelakon TV Wanita Popular - Nur Fazura
10. Pelakon TV Lelaki Popular - Fattah Amin
11. Penyanyi Duo/ Berkumpulan Popular - Syamil & Erni Zakri
12. Pelakon Filem Wanita Popular - Emma Maembong
13. Pelakon Filem Lelaki Popular - Zul Ariffin

Anugerah Sepanjang Hayat - Noor Kumalasari

Anugerah Online:

1. Artis Sensasi - Neelofa
2. Pasangan Serasi Drama - Fattah Amin & Nur Fazura
3. Pasangan Serasi Filem - Zul Ariffin & Nur Fazura
4. Personaliti Media Sosial - Fatimah Omar
5. Instafamous Cilik Popular - Arif Jiwa


Comments

  1. Yes, slot nyanyi yang last tu terbaik, walau lagu lama but by vocalist yg mempunyai suara merdu, i really enjoy it

    ReplyDelete

Post a Comment

Please comment with courtesy..

Popular posts from this blog

Hari Kedua Buat Intermittent Fasting IF

Hari Kedua Buat Intermittent Fasting IF . Masuk hari kedua. Saya ulangi lagi supaya ramai tahu apa itu IF. Intermittent Fasting adalah kaedah berpuasa dalam tempoh tertentu demi untuk tujuan diet. Senang cerita puasa dalam tempoh yang agak panjang untuk kurus. Contohnya biasa orang buat 18/6 atau 20/4. Bermakna puasa 18 jam dan baki 6 jam pula makan macam biasa. Dan begitulah seterusnya. Jumlah bersamaan 24 jam. Ada yang salah faham, sewaktu tempoh berpuasa kita langsung tak boleh makan. Silap tu.. sebenarnya kita masih boleh minum air masak dan ambil oat sebagai ganti nasi. Strategi pemilihan makanan pula adalah mengikut standard 50:30:20 (Karbo:Protein:Lemak). Hertonnye Linggom, melalui akaun Facebook miliknya telah berkongsi pengalaman diet jenis IF sehingga mampu hilangkan 6kg dalam masa seminggu. Anda boleh baca di FBnya. Jadual IF  Hari Kedua Buat Intermittent Fasting IF Hari ini, 4 Januari 2019. Masih Kuatkan hati lakukan IF. Hari kedua saya belum timbang.

Jadual Carta Tekanan Darah Mengikut Peringkat Umur

Jadual Carta Tekanan Darah Mengikut Peringkat umur.  Biasanya, makin rendah tekanan darah, maka makin sihat pula tubuh anda. Namun jangan pula terlalu rendah kerana boleh membuatkan anda terkena hipotensi atau tekanan darah rendah. Bila umur menjangkau 40 an ke atas, awasi tahap kesihatan anda terutamanya tekanan darah, gula dalam tubuh dan juga denyutan jantung. Inilah penyakit 3 serangkai yang sering menyerang mereka yang berumur 40 tahun ke atas. Jadi berwaspadalah. Namun begitu, bukanlah bermakna golongan umur bawah 40 an tidak terkena penyakit 3 serangkai ini tetapi jumlahnya tidaklah begitu ramai berbanding mereka yang berumur 40 tahun ke atas. Jadi, makanlah dengan sihat, iaitu perhatikan jumlah makanan yang diambil dan dipadankan dengan amalan hidup yang sihat. Okay..  Jadual Carta Tekanan Darah Mengikut Peringkat Umur Umumnya, orang dewasa dengan keadaan tubuh sihat memiliki tekanan darah normal di bawah atau setara 120/80 mm Hg. Angka 120 menunjukkan tingkat tekanan ke

Jenis-Jenis Karbohidrat Yang Buat Cepat Kurus

Jenis-Jenis Karbohidrat Yang Buat Cepat Kurus. Dalam info sihat kali ini, kami akan share tentang jenia makanan karbohidrat yang buat cepat kurus. Makan dalam jumlah yang betul, anda akan cepat kurus tanpa rasa lapar pun.. Terdapat 2 jenis karbohidrat utama, iaitu ringkas dan kompleks. 1. Karbohidrat Ringkas Merujuk kepada gula ringkas yang terdapat di dalam kek, gula-gula, biskut, makanan diproses, atau air bersoda. Gula putih, dijuga dianggap sebagai kabohidrat ringkas. Gula ringkas boleh didapati di dalam susu, buah-buahan dan sayur-sayuran. Gula ringkas mudah menyerap ke dalam darah. Gula ringkas menyebabkan insulin lebih cepat meningkat. Dari masa ke semasa, disebabkan tekanan yang lebih kepada pankreas boleh membawa kepada penyakit kencing manis yang juga membawa masalah seperti kegemukkan, masalah jantung, kekangan tangan dan kaki(boleh membawa kepada pemotongan), dan juga masalah penglihatan yang kabur. 2. Karbohidrat Kompleks Karbohidrat kompleks mengambil lebih