Promosi Beli Kereta Honda Dan Anda Mungkin Menang Sebuah Honda City

Promosi Beli Kereta Honda Dan Anda Mungkin Menang Sebuah Honda City. Pejam celik pejam celik dah hampir setahun saya memiliki "Black Knight" saya iaitu sebuah Honda Civic warna hitam. Sebab itu saya panggil Black Knight. Dengan adanya kereta sendiri dan dah "berani" drive.. maka banyak kerja saya jadi mudah. Alhamdulillah. Seharusnya Black Knight telah berkhidmat mempermudahkan urusan saya.

Berbalik kepada tajuk entry saya di atas.. jika anda nak beli kereta.. apa kata anda book sebiji kereta dengan Honda dan mana tahu boleh dapat sebiji lagi kereta Honda sebagai hadiah kemenangan. Ada 7 buah kereta Honda City yang boleh dimenangi sekiranya anda menyertai peraduan yang dianjurkan tersebut.
Promosi Beli Kereta Honda Dan Anda Mungkin Menang Sebuah Honda City

Promosi Beli Kereta Honda Dan Anda Mungkin Menang Sebuah Honda City


Cara nak menang?? Mudah aje, cuba lihat rajah di bawah:


First sekali, anda kena book kereta Honda.
Kemudian daftarkan nombor kereta anda dari 1 September hingga 31 Oktober 2018.

Isikan borang peraduan, (klik untuk info) Kemudian tunggu nama anda diumumkan sebagai pemenang. Siapa tahu ada rezeki tahun ni kan?

Syarat-syarat peraduan mudah aje. Cuba tengok di bawah:

Promosi Beli Kereta Honda Dan Anda Mungkin Menang Sebuah Honda City

1) Promosi tertakluk kepada jenis dan model tertentu
2) Hanya layak untuk kereta yang didaftarkan dari 1 September - 31 Oktober 2018.

Yang lain, rujuk gambar yea.. 😎😎😎

Selain hadiah kereta, ada lain-lain hadiah sampingan yang diberikan kepada penyertaan yang layak. Antaranya 17 buah Sony Blueray Cinemas System. So, kenapa tak cuba jika boleh dapat hadiah lain yang ditawarkan?? 

Selamat mencuba. Tarikh penyertaan ditutup pada 31 Oktober 2018.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.