Menang Voucher RM300 Dari Lazada Shopathon Blogger Contest

Menang Voucher RM300 Dari Lazada Shopathon Blogger Contest. Dalam bulan September 2018 yang lepas saya telah sertai Lazada Contest. Bukan kali ni saja, saya pun dah menang banyak kali juga dengan Lazada Contest.

Antaranya:

Menang Hadiah Online Revolution Blogger Contest
Menang Tempat ke 3 Lazada Merdeka Blogger Contest

Menang Voucher RM300 Dari Lazada Shopathon Blogger Contest

Dalam Lazada Shopathon Blogger Contest terbaru ni, saya dapat tempat ke 2 bersama 9 orang yang lain. Sebab, tempat ke 2 ada 10 hadiah.


Menang Voucher RM300 Dari Lazada Shopathon Blogger Contest


Macam mana saya boleh dapat voucher Lazada ni? Ohh.. sebab saya menang hadiah kedua yang menawarkan voucher Lazada bernilai RM300. Syukur alhamdulillah. Siapa yang tak happy, kan?
Saya pun dah confirmkan kepada pihak Lazada tentang maklumat diri dan alamat surat menyurat saya.

Pada petang tadi, 2/10/2018 telahpun dapat voucher Lazada yang bernilai RM300 tu. Kalau nak beli belah kat Lazada, guna je kod diskaun yang diberi.

Menang Voucher RM300 Dari Lazada Shopathon Blogger Contest

Saya pun tak pasti nak beli apa dengan hadiah kemenangan ni.

Tapi kod diskaun yang diberikan untuk produk Lazada yang dibeli melalui applikasi mobile je. Kalau beli dari komputer tak boleh digunapakai. Memang itu syarat-syaratnya. Mungkin dia orang nak menggalakkan penggunaan applikasi Lazada. Tak tahu lah.. haha

Tahniah kepada semua pemenang. Lain kali boleh join lagi..

2 comments:

  1. Alhamdulillah... Tahniah.
    Samalah kita 2nd prizes.
    Itulahkan kena beli guna mobile Apps tak puas hati sangat nak pilih kat phone kena survey kat pc dulu then add to cart kemudian beli terus kat mobile Apps.
    Hahahaha... ntah pape Mrs. A ni kan dah menang banyak songeh pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mrs A. Tahniah utk awak juga.

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.