Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/10/02

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana. Dah lama tak join Giveaway oleh blogger. Sekarang ni saya nak cuba nasib mana tahu ada rezeki untuk menang. Untuk anda yang berkesempatan, meh lah join. Support blogger punya segmen. Support each other.


Saya perasan blog anasuhana.com ni macam blog newbie, so.. semoga dengan segmen giveaway sebegini dapat meningkatkan trafik tuan blog ya. Good luck dear! 

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

SYARAT-SYARAT:

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri blog beliau.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri.

Kalau anda nak tahu, hadiahnya best-best. Saya nak yang nombor 3 pun jadi lah. Sebab saya memang dari dulu pengguna Safi Balqis. Mudah-mudahan ada rezeki la..

Dah.. jom join! 

5 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama, goodluck :) http://thekaellaaaa.blogspot.com/2018/10/lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  3. hai,jemput join segmen saya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & hi. Terima kasih atas sokongan dalam GA Ana kali ni. Maaf agak lambat update senarai peserta. Senarai peserta boleh semak di link di bawah ni. InsyaAllah 3 pemenang akan diumumkan hujung bulan ini. Semoga ada rezeki kita semua. InsyaAllah.

    http://www.anasuhana.com/2018/10/senarai-peserta-giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.