Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/09/22

Segmen Bloglist Rasa Dan Tips Oktober - Disember 2018

Segmen Bloglist Rasa Dan Tips Oktober - Disember 2018. Kami ingin membuat senarai blog di blog ini untuk tempoh 3 bulan iaitu dari Oktober - Disember 2018. Sesiapa yang ada blog dijemput untuk join. Semua blog yang join akan diletakkan dalam senarai bloglist di Rasa&Tips sepanjang tempoh tersebut. Macam biasa bila orang tanya kenapa nak buat bloglist, jawabnya mudah je.. sebab mudah nak blogwalking dan "curi" idea bila ketandusan.. haha (gurau je..)

Tiada peraturan ketat atau follow media sosial kami. Kalau nak follow dipersilakan. Kalau tak follow pun tak apa.😎😎😎

Oh ya, tempoh segmen berlangsung dari 25 September hingga 30 September 2018. 

Kepada anda yang tak kenal blog saya bernama RASA DAN TIPS ni, dulunya blog ini bernama aynorablogs.com. tapi dah berkubur dik.. sebab kena serangan virus.



Segmen Bloglist Rasa Dan Tips Oktober - Disember 2018


Cara nak join pun mudah saja.

Salin banner di bawah dan letakkan dalam entry anda. Kemudian backlink kan ke blog ini. Mudah kan? Hantarkan link anda di bahagian komen blog, nanti saya listkan kat bloglist.

Segmen Bloglist Rasa Dan Tips Oktober - Disember 2018

Senarai blogger yang join akan disediakan dan anda yang rajin blogwalking bolehlah terjah blog yang berkenaan ya..

Oh ya! Ada saguhati penghargaan kepada 2 blogger yang terawal join segmen ini. Apa hadiahnya? Haha.. saya akan bagi top up @ RM30, pilih yang mana suka. Siapa cepat dia dapat la ye..

Okay. 

Selamat bersegmen kekawan.. terima kasih.

Kemaskini senarai blogger yang join segmen:


1. https://ciksyamsi.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

2. http://www.mialiana.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

3. https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

4. http://www.zianaeunos.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html?m=1

5. http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

6. http://aerillhassan.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

7. http://www.adianiez.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

8. http://zzzyy.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

9. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

10. http://www.fizacrochet.com/2018/09/Segmen-blogwalking-1-2018.html?m=1

11. https://misynellynelissa.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

12. http://blingblinglove.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

13. https://www.vitaminsyaza.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

14. http://www.papaglamz.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober-disember-2018.html

15. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.htm

16. http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

17. https://belogcheqpimana.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

18 comments:

  1. Salam sis, saya join segmen Bloglist ini ya:)
    https://ciksyamsi.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  2. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  3. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  4. Gee joinnπŸ˜ƒ

    http://www.zianaeunos.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html?m=1

    ReplyDelete
  5. join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  6. join :)

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  7. aida join, memeriahkan majlis :)
    http://www.adianiez.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete

  8. Saya join

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  9. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    CT Join

    ReplyDelete
  10. Fiza pun nak join jugak 😘
    www.fizacrochet.com/2018/09/Segmen-blogwalking-1-2018.html?m=1

    ReplyDelete
  11. hai MN join

    https://misynellynelissa.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  12. Kita join :)

    http://blingblinglove.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, Syaza join..^^ Salam kenal

    https://www.vitaminsyaza.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan. Saya join.

    http://www.papaglamz.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober-disember-2018.html

    ReplyDelete
  15. saya join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  16. yeayyy dah join!

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  17. Cheq nak join jugaaa... :)

    https://belogcheqpimana.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

    ReplyDelete
  18. https://madey09.blogspot.com/2018/10/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html
    saya join ya

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.