Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/09/23

Segmen bloglist Oct & Nov'18 by zzzyy.blogspot.com

Bagi anda yang ada kelapangan bolehlah join segmen oleh blog Zzzyy.blogspot.com iaitu segmen bloglist. Macam yang saya buat jugak, iyalah dah dekat hujung tahun. Blog pun nak kena ada aktiviti yang boleh menaikkan semangat berblog yang dah makin merundum ni. Harap dengan adanya bloglist senang sikit nak blogwalking..

Blog adalah medium yang sangat bagus untuk kita menyampaikan sesuatu. Berkongsi kan info, kebaikan, manfaat segala benda dalam dunia ini. Dan setiap yang kita kongsikan tu, tengok balik hasil akhir nanti adakah ia merapatkan silaturrahim, menjadikan seseorang lebih baik dan berada di atas landasan yang betul. Jika ya.. maka teruskanlah berblog. 


Syaratnya mudah saja, Buat entry bertajuk 'Segmen bloglist Oct & Nov'18 by zzzyy.blogspot.com'. Siapa
yang join akan tersenarai dalam bloglist tu ya..

Segmen akan tamat pada 30 September 2018.

Bila dah buat entry, backlink kan ke blog tersebut dan tinggalkan link entry anda di ruangan komen.

Kita support kekawan.. mereka akan support balik.

Selamat bersegmen.

Note;

Jangan lupa join segmen bloglist yang saya buat jugak, link di sini..
http://www.rasadantips.com/2018/09/segmen-bloglist-rasa-dan-tips-oktober.html

Bye!!

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.