Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/09/05

Orang Pertama Join Lazada Shopathon Blogger Contest

Orang Pertama Join Lazada Shopathon Blogger Contest. Yeayy! Saya jadi orang pertama yang join contest ni. Bila keadaan tak sibuk sangat dan secara kebetulan jatuh pada hari cuti, dapatlah saya buat entry on the spot. Jika tidak, blog pun tak berapa nak aktif. Menulis ikut masa yang terluang. Sebab kita kan part time blogger. Kerja hakiki kena diutamakan.

Oh ya.. sesi pertama Lazada Shopathon Blogger Contest dah mula sejak 1 September hari tu, sampai 9 September 2018. Cepat join sebelum ditutup.


Orang Pertama Join Lazada Shopaton Blogger Contest



Alhamdulillah.

Dapat email notification daripada pihak Lazada bahawa blog rasadantips.com jadi blogger pertama yang join blogger contest Lazada Shopathon. 

Tak sangka pun kita jadi orang pertama yang sertai Lazada contest ni. Lagipun ketika dapat email tentang contest, saya sedang bercuti. Jadi, ada peluang tu, cepat-cepat buat artikel dan post. Lagipun contest Lazada semua mudah. Tak perlu nak cipta cogankata, ambil video dan sebagainya. Hehe..

Oh ya, jika anda nak jadi antara penerima vouchers percuma dari Lazada.. maka joinlah Lazada Shopathon Blogger Contest yang berlangsung dari 1 hingga 9 September 2018. Peringkat kedua contest ni akan diberitahu kemudian. Sebab, contest ni ada dua sesi.

Hadiah utama pun lumayan beb.. RM600 vouchers Lazada. Hah.. tak nak ke?

Ni haa.. email lazada inform pasal hadiah kepada pemenang..

"
RM6,450 to 30 winners:
  • 1st Prize: 1 x RM600
  • 2nd Prize: 10 x RM300
  • 3rd Prize: 19 x RM150.   " 

Tak nak dapat voucher mudah ke? Peluang besar untuk menang sebab ada 30 pemenang akan diumumkan.

Selamat mencuba.

1 comment:

  1. saya pun dh join~ goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.