Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/09/17

Mengapa Mesti Beli Baju Kurung Sweet Muslimah Khas Untuk Wanita Berbadan Besar

Mengapa Mesti Beli Baju Kurung Sweet Muslimah Khas Untuk Wanita Berbadan Besar? Khas untuk wanita berbadan besar, ada satu jenama baju wanita muslimah yang amat sesuai untuk anda. Jenama baju ini dikenali sebagai Sweet Muslimah. Dah lama bertapak dalam industri pembuatan pakaian muslimah. Bertapak di Kulai, Johor.

Jika anda tak berkesempatan nak pergi ke kilang atau kedai mereka, boleh je order online macam saya. Alamat website mereka adalah seperti berikut;

>>>>>>> www.sweetmuslimah.com 

Klik pada pautan ini dan anda akan dapat lihat koleksi baju kurung terbaru di Sweet Muslimah, ada bermacam corak, warna, saiz dan banyak lagi kelebihan yang anda akan suka~!

Mengapa Mesti Beli Baju Kurung Sweet Muslimah Khas Untuk Wanita Berbadan Besar


Sebelum anda baca lebih lanjut, jom cuci mata dengan koleksi baju kurung terbaru di Sweet Muslimah.

Beli Kurung Muslimah di Sweet Muslimah
KLIK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT PROMOSI 50% YANG SEDANG DITAWARKAN!!

Beli Kurung Muslimah di Sweet Muslimah
KLIK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT PROMOSI 50% YANG SEDANG DITAWARKAN!!

Saya nak tambah cerita sikit. Tentang pengalaman shopping online dengan Sweet Muslimah.

Saya dah banyak kali beli baju kurung muslimah dari Sweet Muslimah. Semua saya beli online je. Sejak tahu tentang Sweet Muslimah, saya terus order. Kali pertama order terus 3 pasang. Khas untuk yang bersaiz 2XL, 3XL dan ke atas sampai ke 5XL... memang semua ada saiz. 

Yang best, kain yang digunakan untuk kebanyakan baju kurung Sweet Muslimah adalah dari jain premium Lycra. Memang amat sesuai untuk wanita saiz badan besar. Tak ada masalah kat lengan tau.. kain lycra kan strechable.. so, amat selesa dipakai.

Kain premium Lycra ni tebal, tak nipis. Tak lekat kat badan. Sejuk bila dipakai. So.. apa lagi, marilah beli baju kurung dari Sweet Muslimah.

Antara baju kurung Sweet Muslimah yang guna kain Premium Korean Grade Lycra adalah:



Selain itu, ada pelbagai koleksi baju kurung daripada kain Mose Crepe yang amat selesa dipakai untuk ke majlis-majlis yang sesuai seperti kenduri kahwin, ke pejabat atau bersantai bersama kawan-kawan.


Klik pada gambar untuk lihat stok yang masih ada. Jangan segan-segan ya, nanti tak dapat baju yang anda idam-idamkan.. hihi

Selamat bershopping~!! 


1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.