Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2018/09/21

Lazada Shopathon Blogger Contest

Lazada Shopathon Blogger Contest. Ini adalah contest Lazada untuk sesi kedua. Jika anda antara peserta contest untuk sesi pertama dan join pula contest Lazada untuk sesi kedua, peluang untuk menang hadiah voucher utama adalah terbuka luas. So, setiap sesi anda boleh menang hadiah voucher tu. Untung berganda kalau menang dari kedua-dua sesi. Haha.. kalau ada rezeki saya pun nak menang. Mana tahu dapat hadiah pertama dan kedua, hehe.. gila kuasa gitu!!

Saya suka shopping kat Lazada ni sebab penghantaran barang yang kita order tu cepat sampai. Dan, semua barang yang saya pernah order diterima dalam keadaan baik.

Lazada Shopathon Blogger Contest

Contest sesi kedua bermula pada 21 September hingga 27 September 2018. Jom mulakan tulis artikel anda sekarang.

Bagaimana nak join? Mudah saja. Jawab 3 soalan mudah dari Lazada dan screenchot produk yang anda suka tu. Kan senang...


Jenama kegemaran saya di Lazada 


1. Carlo Rino



Jenama pilihan pertama saya dari Lazada adalah Carlo Rino. Dah lama saya guna produk CR ni, dari jam tangan, wallet, handbeg, kasut.. semua dah beli dan pakai. Kenapa saya suka jenama ni? Sebabnya.. kualiti dan design dia tak mengecewakan. Sentiasa ada design yang jarang-jarang (rare) di keluarkan. Tentang harga juga taklah mahal sangat, dikira masih mampu milik terutama bila ada sale. Hehe.. 💖💖

Lazada Shopathon Blogger Contest


2. Samsung



Jenama telefon samsung memang antara jenama yang paling awal kami sekeluarga beli. Dari sejak Note 2 lagi. Sejak dari itu kami dapat bezakan kelebihan samsung dari jenama lain.
Lazada Shopathon Blogger Contest

3. Tupperware


Haaa.. kalau dah perempuan mana lagi nak dipilih. Tentulah barangan yang boleh mengemaskan dapur. Mencantikkan rak pinggan mangkuk. Jenama Tupperware dah guna dari zaman mak mak kita dulu. Tahan lama beb barangan dia. Berpuluh tahun jugaklah set tupperware yang mak saya beli. Memang puas hati.

Oh ya, Shopathon Sale (https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/) di Lazada berlangsung pada 27 September 2018. Watch out ya!! Satu hari je tauu...

Macam-macam dah saya shopping kat Lazada. Benda paling mahal saya beli kat Lazada adalah sebuah beg berjenama berharga RM1148. Okay je, barang sampai dalam masa yang cepat.

Selamat membeli belah dengan Lazada ya!!


No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.