Lazada Shopathon Blogger Contest - All You Ever Wanted - Blog Rasa Dan Tips

Home Top Ad

Post Top Ad

01 September, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest - All You Ever Wanted

Lazada Shopathon Blogger Contest - Panggilan kepada blogger di luar sana untuk join blogger contest by Lazada! Contest pun mudah je, macam biasa buat post tentang produk dan kempen membeli belah di Lazada sepanjang bulan September ni.

Macam biasa, Lazada sukacita bekerjasama dengan blogger seluruh Malaysia untuk promosi 9.9 sale festival di Lazada. 9.9 Sale Festival akan berlangsung dari 6 hingga 9 September 2018. Untuk info lanjut, boleh klik pada pautan, (https://www.lazada.com.my/99-festival/?hybrid=1

Lazada Shopathon Blogger Contest
Lazada Shopathon Blogger Contest


Lazada Shopathon Blogger Contest - All You Ever Wanted


Jom join blogger contest ni, mana tahu ada rezeki boleh menang voucher beli belah di Lazada. 

3 produk yang saya ingin beli di Lazada:

1. Telefon ASUS Zenfone

Kenapa saya nak beli telefon baru dan dari jenama ASUS? Sebab saya dah lebih 3 tahun guna Asus Zenfone dan amat berpuashati dengan prestasinya. Jarang hang up pulak tu. Gambar depan belakang pun cantik. Cuma, saya nak RAM yang lebih besar supaya nak berblog dengan pantas.


2. Set Tupperware Ezy Store With Spoon

Haha.. set tupperware Ezy ni memang saya nak beli snagat kat Lazada. Nanti boleh letak barang dapur dengan seragam. Nampak kemas je dapur saya nanti.


3. SHARP Electronic Oven 



Oven ni nanti boleh mudahkan urusan saya di dapur dan dapat siapkan kerja memasak dengan cepat. Nak panaskan lauk pun senang.

Contest ada 2 sesi, so.. untuk sesi pertama ni dia bertemakan.. "All You Ever Wanted". Untuk sesi kedua, temanya akan diberitahu kemudian.

Jangan risau, artikel anda boleh ditulis dalam pelbagai bahasa. So, harap lebih ramai blogger boleh join dan meriahkan 9.9 sale festival di Lazada. Yahoo!! 

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Post Top Ad