Cantiknya Kurung Maisaraa Dari Sweet Muslimah!!

Cantiknya Kurung Maisaraa Dari Sweet Muslimah!! Kurung muslimah yang viral. Pelbagai pilihan, warna, dan saiz yang boleh memenuhi citarasa anda. Kalau saya cakap selesa.. memang selesa. Dah banyak kali saya order. Bermacam warna dah saya pakai. Semua okay dan sedap dibadan. Kurung muslimah yang saya maksudkan adalah keluaran Sweet Muslimah. Sebuah pusat pakaian muslimah yang terkenal dari Johor. Negeri saya tu... 😎😎

Kurung Maisaraa boleh ditempah awal atau pre order sekarang!! Sebab terlalu banyak permintaan, mereka nak buat pre order dan kemudian semua orang boleh dapat keluaran eksklusif dari Sweet Muslimah ni. Kenapa kena buat pre order? Sebab biasanya SM hanya buat beberapa pasang kurung untuk setiap saiz. Habis jual terus tak ada repeat jualan. Siapa cepat dia dapat. Tapi.. ramai yang mengeluh tak dapat beli kurung yang cantik-cantik tu, termasuklah saya ni.. itu sebab kena buat pre order dulu supaya lebih ramai boleh pakai kurung maisaraa yang gorgeous tu..💖💖💖

Cantiknya Kurung Maisaraa Dari Sweet Muslimah!!


Siapa la yang tak suka dengan benda cantik, menarik, fesyen muslimah yang kebabom sekarang ni. Nak tahu kurung apa?? Tentulah kurung Maisaraa keluaran terbaru Sweet Muslimah.

Saya pun tak nak cakap banyak. Cuba layan gambar di bawah. Anda suka tak? 

Cantiknya Kurung Maisaraa Dari Sweet Muslimah!!
Klik pada gambar untuk pre order

Cantiknya Kurung Maisaraa Dari Sweet Muslimah!!
Klik pada gambar untuk pre order

Cukuplah saya bagi dua keping gambar sebagai pencuci mata anda.

Kalau nak tengok lebih banyak lagi warna dan saiz Kurung Maisaraa, anda boleh layari website SWEET MUSLIMAH yang awesome tu. Kalau dah tengok jangan tak order pulak. Nanti teringat-ingat.. saya tak tau!😊😊

Haa.. cari nak order pun mudah dear. Hanya ikuti arahan selepas anda klik pada baju kurung yang anda suka. Kemudian barang dihantar pun cepat. Siapa yang duduk JB mungkin boleh buat COD atau datang sendiri ke kedai Sweet Muslimah ya..

Okayla.. cakap banyak pun tak guna. Order dulu baru tahu tentang Kurung Maisaraa ni. Kualiti kain yang terbaik, lembut dan easy iron. Kain dari jenis cromo premium yang sejuk lembut.

Nah.. ni saiz yang boleh anda tengok-tengok .. kut berkenan. Kan...

Cantiknya Kurung Maisaraa Dari Sweet Muslimah!!

Selamat shopping!!

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.