Header Ads

  • Breaking News

    Segmen Bloglist 2018 Nurul Najihah

    Segmen Bloglist 2018 Nurul Najihah. Dah lama tak join segmen yang dianjurkan oleh rakan blogger. Hari ni ada kesempatan, maka saya pun sertai segmen bloglist oleh blogger Nurul Najihah.

    Dulu waktu mula-mula berblog, rajin juga saya buat segmen. Sekarang ni just follow atau join blog orang je, nak buat segmen sendiri dah rasa malas. Mungkin dah tak ada masa nak settle urusan bloglist nanti. Takut buat separuh jalan je..


    Segmen Bloglist 2018 Nurul Najihah



    Nak join segmen bloglist ni?

    Boleh klik pada gambar banner di atas ya..

    START: 23/7/2018
    END: 23/8/2018

    Kebaikannya join bloglist macam ni adalah kita akan dapat backlink dari blog tersebut. Ada win win situation di situ. Boleh jugak tambah list blog yang boleh dikunjungi bagi bertukar idea dan pendapat dalam pelbagai perkara.

    Sesiapa yang join segmen terus tersenarai dalam bloglist Nurul Najihah ya kawan-kawan..

    Oh ya, bagi kekawan yang suka tengok resepi, boleh lah jenguk blog saya ni dan lagi satu blog khas untuk resepi je, iaitu KISAH RESEPI. 

    Bye!!

    No comments

    Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad