Segmen Bloglist 2018 Shuhaidasaad

Segmen Bloglist 2018 Shuhaidasaad. Sejak domain aynorablogs berkubur, saya kena mula dari awal semula memperkenalkan blog picisan saya ni. Jika anda nak follow blog ni pun apa salahnya. Blog rasa & tips adalah blog baru saya yang menyambung blog lama. Cuma domain yang berbeza. Segala isi kandungan adalah sama. Niche blog pun sama iaitu Inspirasi Wanita๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’™

Baiklah. Dah puas bebel, saya  tampalkan gambar banner untuk segmen Bloglist 2018 Shuhaidasaad. Harap ramai-ramai lah join ya. Support each blogger from all over the world! Yeah!!

Segmen Bloglist 2018 Shuhaidasaad


Segmen bloglist 2018 Shhaidasaad akan berlangsung dari 26 Mac 2018 hingga 26 April 2018. Lebih kurang sebulan tempohnya.

Bagi yang nak join dipersilakan.

Dengan join bloglist anda boleh membina backlink, tahu tak? Jika anda blogger baru atau lama.. tak rugi join segmen bloglist ni, secara tak sedar anda pun promo blog anda kepada khalayak pembaca yang berlainan segmen.

Untung tu.. percuma je.

Jika ada masa dan kesempatan, saya pun nak buka bloglist baru untuk blog domain yang baru ni. Tapi, entah bila akan ada masa dan kesempatan tu.. hihi

4 comments:

  1. salam perkenalan. terima kasih follow blog shu.

    nanti shu pun akan join bloglist sis :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah, salam perkenalan dan selamat bersegmen..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/03/segmen-bloglist-2018-shuhaidasaad.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.