Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/12/16

Terima Income Pasif Dari Mobicow Setiap Bulan

Terima Income Pasif Dari Mobicow Setiap Bulan. Hai bloggers dan pembaca di luar sana. Banyak yang blog ini alami sepanjang tahun 2017 dan samada ia sebuah kejayaan atau kegagalan.. blog harus terus diaktifkan. Insyaa Allah.. selagi berdaya.. saya akan terus berblog. Berkaitan tajuk artikel tentang Mobicow.. saya paparkan income pasif dari blog yang saya perolehi melalui Mobicow.. sebuah pengiklanan mobile. Jika blog anda banyak dilayari dari pengguna smartphone atau mobile.. anda boleh letak iklan Mobicow ni. Daftar free saja. Tak kena bayar pun.

Mobicow menggunakan perkhidmatan Paypal dan wire transfer untuk membuat pembayaran kepada para Publisher mereka.

Jika guna Paypal, minima payout adalah USD5.00. Kalau guna Wire Transfer.. minima payout adalah USD1,000.00, kalau tak silap. Pada mulanya saya guna wire transfer tapi kemudian tukar kepada Paypal.

So, setiap bulan saya dapat income pasif dariapada Mobicow, Adsterra dan Popcash. Semuanya dibayar dari akaun Paypal saya.

Terima Income Pasif Dari Mobicow Setiap Bulan


Anda boleh tengok sendiri income pasif yang saya dapat dari Mobicow untuk tempoh sepanjang tahun 2017. Paling sedikit saya dapat adalah dalam bulan ini (Disember 2017) iaitu berjumlah USD6.60. Sepanjang memasang iklan Mobicow sejak pertengahan tahun 2016, saya telah terima income pasif sebanyak USD619.61.

Gambar print screen di bawah adalah income Mobicow untuk tempoh dari August hingga Disember 2017.
Terima Income Pasif Dari Mobicow Setiap Bulan

Gambar di bawah adalah income dari Mobicow untuk tempoh December 2016 hingga Julai 2017.

Terima Income Pasif Dari Mobicow Setiap Bulan

Anda nak daftar Mobicow dan dapat income pasif macam saya? Boleh daftar terus ke MOBICOW.

Jika blog anda ada banyak trafik cecah puluh ribu sehari.. anda memang sesuai pasang iklan Mobicow ni. Tak susah pun. Cuma ambil code yang diberikan dan install dalam template anda.

Semoga coretan dapat memberikan anda sedikit info untuk menjana income pasif dari Mobicow. Selamat maju jaya.

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.