Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/12/21

Menang Hadiah Online Revolution Blogger Contest Oleh Lazada

Menang Hadiah Online Revolution Blogger Contest Oleh Lazada. Bagi blogger di luar sana, jangan lepaskan peluang untuk menyertai sebarang contest yang dianjurkan oleh Lazada untuk terpilih sebagai pemenang. Jika tak join langsung tak ada chance nak menang. Betul tak? Lagi pula cara pemenang dipilih adalah secara random. Ada rezeki ada hadiah. Menang apa pun kategori tak apa, yang penting ada hadiah bagi setiap pemenang.

Seorang blogger haruslah berusaha untuk memberikan pengaruh yang baik kepada pembacanya. Jika anda buat review produk atau advertorial, buatlah dengan ikhlas dan sebarkan info yang betul tentang produk tersebut. Kalau anda review Lazada atau barangan yang dijual.. ceritalah sebenarnya tentang produk tersebut. Sebab review produk tak sama dengan anda buat sinopsis drama TV dan sebagainya. Review produk melibatkan kesan kepada orang lain. Jadi berhati-hatilah bila review produk ya..

Menang Hadiah Online Revolution Blogger Contest Oleh Lazada


Alhamdulillah.

Walau pemenang dipilih secara random, masih ada rezeki buat saya dan aynorablogs untuk dipilih sebagai pemenang 2nd prize online revolution blogger contest.

Menang Hadiah Online Revolution Blogger Contest Oleh Lazada

Itu yang namanya rezeki. Rezeki memang tak pernah alamat.
Menang Hadiah Online Revolution Blogger Contest Oleh Lazada

Sebagai pemenang 2nd Prize, saya dapat voucher Lazada bernilai RM150. Ada 15 orang yang diumumkan mendapat 2nd Prize tu..

Tahniah kepada semua pemenang. Jika anda nak dapat voucher percuma dari Lazada macam saya, rajinkanlah diri anda menyertai contest yang dianjurkan oleh Lazada.

Apa saya nak beli dengan voucher Lazada RM150 tu? Saya rasa nak beli jam tangan laa.. untuk bujang-bujang saya. Lagipun hujung tahun ni banyak sale yang dibuat oleh Lazada.

Oh ya, ketika artikel ini ditulis saya dah pun menerima email daripada Lazada tentang voucher percuma RM150 sebagai hadiah 2nd prize contest Online Revolution sedikit masa lalu. Tarikh luput voucher adalah 31 Disember 2018. Kalau kumpul banyak sikit mesti boleh beli barangan elektrik yang agak berjenama sikit. Hihi..

Oklah.. ini saja perkongsian saya tentang saya menang voucher Lazada RM150. Jangan lupa untuk join setiap contest yang dianjurkan oleh Lazada.

Selamat maju jaya dalam berblog!!

1 comment:

  1. Tahniah..saya pun dalam list for 2nd prize..hehe..dah redeem pun..

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.