Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/12/10

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! Jom join giveaway yang comel ni dan ada banyak hadiah yang ditawarkan. Mana tahu nasib nama dan blog anda naik dalam cabutan pemenangnya, kan? Sesiapa pun boleh join giveaway ni dengan syarat ada blog. Blog baru atau lama pun tak kisah..

Saya join jugak sebagai menyokong aktiviti blogger terutamanya blogger baru yang sedang membina nama dan brand, mungkin. Cara join pun musah saja, hanya copy paste kod yang telah diberikan dan letak dalam blog anda. Tetapi.. sebagai asas SEO, anda boleh je buat intro macam saya, tulis serba sedikit syarat dan terma dan kemudian pada ending nanti tambah ayat anda sendiri. Sebab kalau ada 100 blogger yang join giveaway ni dan pakat copy paste entry, takut di banned atau penalty oleh pihak Google. Sekadar kongsi ilmu..


Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!


 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.

Copy paste & follow blog aje semudah 3 minit. 

Tarikh Mula Giveaway : 27.11.17
Tamat jam 11.59 mlm : 27.12.17

5 PESERTA BERTUAH akan dipilih melalui cabutan nama.

Caranya: kita tulis nama blog uols. Pastu gulung kertas nama tu & masukkan dalam balang. Lepas tamat je GIVEAWAY ni, kita cabut 5 nama.

Pemenang boleh pilih nak hadiah apa.

Baiklah.

Dah siap entry giveaway dari saya yang rasanya dah lama tak join giveaway. Selamat maju jaya kepada semua peserta giveaway. Dan.. selamat tahun baru 2018.

2 comments:

  1. hai thanks sudi join, boleh tengok senarai peserta kat sini,
    http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html
    esok kita umumkan pemenang. STAY TUNED !

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH. Kami dah umumkan pemenang, adakah awak yg bertuah? LIMA (5) PEMENANG ada di sini http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.