Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/12/27

Cetaphil Baby CPUV Baru Dari Nuffnang Yang Masih Aktif Di Blog

Cetaphil Baby CPUV Baru Dari Nuffnang Yang Masih Aktif Di Blog. Masih dapat CPUV lagi dari Nuffnang. Bagaimana dengan anda semua? Tetapi tak banyak lah, ada seketul dua.. masih "ongoing" lagi. Harap-harap lebih lama iklan Cetaphil berada dalam blog.. dan ada pertambahan dalam income yang terkumpul. Jika anda ada ternampak iklan Cetaphil.. try tengok info apa yang anda boleh dapat dari iklan tersebut.

Cetaphil Baby CPUV Nuffnang
Gambar hiasan

Info dari website cetaphil,

Terdapat 9 jenis produk cetaphil yang dirumus khas untuk bayi:
  • baby eczema calming wash
  • baby eczema calming lotion
  • baby shooting bar
  • baby ultra shooting lotion with shea butter
  • baby daily lotion 
  • baby wash & shampoo
  • baby gentle wash
  • baby diaper cream 
  • baby moisturizing oil
Banyak kan produk untuk baby. Produk Cetaphil khas untuk bayi anda, menjadikan ia pusat sehenti untuk anda shopping produk penjagaan bayi anda.

Cetaphil CPUV Baru Dari Nuffnang Yang Masih Aktif Di Blog


Berkenaan dengan Nuffnang, memang tak dinafikan CPUV dari Nuffnang agak slow kebelakangan ini. Apakah sebabnya? Adakah kerana banyak persaingan daripada Vendor di luar sana? Lagipun pengiklan lebih banyak yang buat program affiliate atau publisher kut.. itu yang Nuffnang semakin slow. Tapi sebagai blogger yang dari dulu pasang banner Nuffnang dan setiap bulan pun boleh cashout.. maka saya still setia dengan Nuffnang.

Oh ya.. Cetaphil Baby? Apa tu..

Cetaphil Baby adalah produk terbaru khas untuk mandian dan juga keperluan bayi comel. Cetaphil juga salah satu produk penyelamat kulit sensitif bayi. Kulit bayi lebih sensitif daripada kulit orang dewasa. Jadi, sebab itulah kulit bayi perlu dibersih dan dirawat. Memilih produk penjagaan kulit bayi yang selamat sangat penting.

Sedia maklum bahawa produk Cetaphil Baby ini sangat lembut, dan rangkaian produknya yang terbaru ini menghasilkan formula baru di mana bebas dari parabens, mineral oil dan juga pewarna untuk memberikan bayi anda penjagaan kulit yang optimum untuk setiap hari. Semua produk Cetaphil Baby mengandungi calendula organik yang menenangkan, berasal dari bunga marigold. Ekstrak ini telah digunakan selama berabad-abad untuk menenangkan kulit yang sensitif dan alergik. Dengan Cetaphil Baby, ia menjaga kulit bayi anda lebih lembut, licin, dan melembapkan.

Semoga produk Cetaphil Baby memberikan anda pilihan alternatif terbaik untuk penjagaan bayi anda dari hujung rambut ke hujung kaki.

2 comments:

  1. Nak tanya sikit boleh tak :) boleh tak pasang iklan nuffnang kat blog lirik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak silap, boleh rasanya.. pilih jenis blog sebagai entertainment..

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.