Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/11/01

Sweet Muslimah Kurung Najwa Mellisa Moden Cantik Menarik Selesa

Sweet Muslimah Kurung Najwa Mellisa Moden Cantik Menarik Selesa. Baju kurung apa yang buat anda rasa selesa dan berharga bila memakainya? Baju kurung apakah yang cantik menarik tapi murah pula harganya? Pakai baju kurung mestilah nak selesa, kain sedap dan tak nipis, ya tak? Saya ada penyelesaiannya.. baju kurung dengan harga berpatutan, lawa pulak tu.. baju ni kalau jual terus habis, jadi kena cepat grab baju kurung keluaran Sweet Muslimah ye...


Sweet Muslimah Kurung Najwa Mellisa Moden Cantik Menarik Selesa

KURUNG NAJWA | MELLISA

Alahaii.. cantik kan?

Dah lah warna warna lembut, bentuk dan rekaan baju yang simple tetapi elegan. Siapa tak nak memang rugi.

Sweet Muslimah Kurung Moden Cantik Menarik Selesa


Tak nak banyak bebel.. mari kita lihat koleksi baju kurung di Sweet Muslimah yang setanding jenama terkenal yang ada di Malaysia ni..

 KURUNG NAJWA | MELLISA

 KURUNG NAJWA | MELLISA 

Sweet Muslimah Kurung Najwa Mellisa Moden Cantik Menarik Selesa
KURUNG NAJWA | MELLISA 

Baju kurung Najwa Mellisa, ada banyak warna yang boleh dipilih, dan cara belian yang amat mudah. Hanya di hujung jari anda!

FREE POSLAJU(Msia), di seluruh Malaysia sahaja!

Daripada website Sweet Muslimah, di bawah ini adalah ciri-ciri baju kurung Najwa yang amat menarik.

✔ Design terkini, yg mmberikan EFFECT KURUS bila memakainya
✔ IRONLESS, x perlu gosok. Jika nak gosok juga, gosok manja2 je sbb x kedut sgt
✔ Lembut & Sejuk di badan, material yg digunakan adalah Premium Grade Korean Lycra
✔ Wudhu Friendly, ada 1 butang kat hujung lengan
✔ Nursing Friendly, ada 3 butang di dada
✔ Bentuk Pungung terlindung sbb baju cutting kembang
✔ Jalan dan Duduk nampak gorjes jer dgn Skirt A Cut
✔ Skirt sgt selesa sbb getah sepenuhnya di pinggang, getah dijahit mantap dan kemas
✔ 7 hari Tempoh Utk penukaran Saiz(Jika tidak ngam)
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai, sesuai utk ke office, wedding & event
✔ 100% Jaminan kepuasan 


Semak ukuran baju kurung Najwa Mellisa..


Sweet Muslimah Kurung Najwa Mellisa Moden Cantik Menarik Selesa

Selamat membeli belah di Sweet Muslimah. Koleksi Sweet Muslimah Kurung Najwa Mellisa Moden Cantik Menarik Selesa, membuatkan anda tak senang duduk bila tak dapat beli satu pasang baju kurung ini.. hihi, saya dah beli.. memang best! Kain premium grade Lycra memang tebal dan selesa.

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.