Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/11/04

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Lazada Online Revolution Blogger Contest. Online revolution sales kat Lazada akan berlangsung daripada 11 Novemver hingga 14 Disember 2017. Bila time ada sales macam ni, hampir semua produk di Lazada ada diskaun setinggi dari 50% hingga 80%. Saya pun dah aim beberapa barang atau produk yang saya cari selama ini dan kini pada Lazada Online Revolution Sales, produk yang saya tunggu tu ada offer dekat 75%. Banyak tu wooo....😘😘

Sebab tu saya ajak rakan blogger untuk join contest Online Revolution kerana jumlah hadiah akan ditambah bila semakin ramai blogger yang sertai contest ini.

Lazada Online Revolution Blogger Contest


Lazada Online Revolution Blogger Contest

Saya join blogger contest ni sebagai memeriahkan acara santai jawab soalan dan berkongsi sedikit pengalaman selama berurusan dengan Lazada. Lagi pun contest ni percuma.. lets join together..

 a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 

Masihkah kau ingat.. produk pertama yang saya beli secara online. Tentulah novel dan buku-buku kegemaran saya. Bukan sekali dua tetapi hampir setiap bulan. Tapi pengalaman pertama shopping online dengan Lazada pula adalah beli gajet. Telefon Asus. Harganya RM579 kalau tak silap. Dalam remark dia orang kata produk akan sampai dalam masa 14 hari hingga 21 hari. So redha aje lah.. tup-tup.. esok hari dah sampai. Terkejut sangat!! Sungguh mengagumkan. Namun ada juga pengalaman ngeri barang yang dibeli sampainya lebih dari sebulan.. cuak pun ada, geram pun ada.. hish!!

 b. Which types of products would you prefer buying online?


Jenis produk yang saya suka beli online adalah pakaian, gajet dan juga buku.

c. What to you love about online shopping?

Apa yang saya suka shopping online ni adalah urusan yang mudah, tak perlu berjalan ke sana kemari window shopping.. cukup sekadar taip jenis produk dan klik...

d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?

Saya belum shopping lagi ketika jualan online revolution lazada berlangsung. Tapi saya bercadang nak beli handbeg Carlo Rino yang tengah sales 75% tu.. harap-harap ada yang sesuai dengan citarasa saya.

Beginilah rupa beg yang saya idamkan ketika Online Revolution Sales ni.. mintak-mintak ada rezeki dapat grand prize, bolehlah beli handbeg Carlo Rino ni...

Biasalah.. wanita dengan handbeg tak dapat dipisahkan.. haha

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Senarai Hadiah yang disediakan oleh Lazada

Prizes – More Participants, More Winners!*

Senarai hadiah di bawah saya salin daripada email Lazada. Semakin ramai blogger yang join, semakin banyak hadiah disediakan.

Depending on the overall number of participants there will be either 25, 50, 80 or 111 winners: 

1. Less than 200 Participants (25 winners)
 1st Prize: 1 x RM300 voucher
 2nd Prize: 9 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 15 x RM100 vouchers

2. More than 200 Participants (50 winners)
 1st Prize: 1 x RM500 voucher
 2nd Prize: 15 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 34 x RM100 vouchers

3. More than 350 Participants (80 winners) 
 1st Prize: 1 x RM750 voucher
 2nd Prize: 35 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 44 x RM100 vouchers

4. More than 500 Participants (111 winners) 
 1st Prize: 1 x RM1,000 voucher
 2nd Prize: 50 x RM150 vouchers

 3rd Prize: 60 x RM100 vouchers

Selamat menyertai Lazada Online Revolution Blogger Contest ya! Pemenang akan dipilih secara random. So.. best of luck to you all.. tarikh tutup penyertaan adalah 14 Disember 2017.

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.