Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/11/07

Cara Dapat 15 CPUV Nuffnang Berterusan Bulan Oktober & November 2017

Cara Dapat 15 CPUV Nuffnang Status On Going Bulan Oktober & November. Siapa yang tak suka jika anda dapat income terpijak dan dengan klik daripada rakan pembaca yang tak dikenali, anda telah dapat mengumpul sebanyak RM14.14 untuk satu kempen. Jika anda dapat 15 kempen yang masih berstatus "on going", tentu anda mengharap lebih dari sepatutnya. Kan? Terima kasih dan alhamdulillah kepada mereka yang masih sudi mencari info produk daripada iklan dalam blog ini. Salah satu income blog yang dilakukan percuma adalah dari Nuffnang. Hanya pasang banner, anda dah boleh dapat income macam saya. Dengan syarat jangan buat invalid click dan sebagainya.. memang nahas! Yang penting pembaca ikhlas cari info dari iklan Nuffnang yang keluar di blog.

Jom baca coretan saya tentang cara nak dapat CPUV Nuffnang secara berterusan yang boleh anda praktikkan di blog anda. Namun, bila pasang iklan Nuffnang kena banyak bersabar kerana ada ketika iklan tidak keluar dalam sesuatu masa.

Cara Dapat 15 CPUV Nuffnang Status On Going Bulan Oktober & November


Cara Dapat 15 CPUV Nuffnang Berterusan Bulan Oktober & November 2017


1. Pasang banner Nuffnang dalam blog, paling kurang 2 banner.. saiz medium dan saiz 728 X 90.

2. Kemas kini blog selalu, aktif di blog

3. Promosi produk pengiklan dalam senarai Nuffnang, contohnya promosi CPUV yang anda dapat tu.

4. Kemaskini survey form Nuffnang 2 bulan sekali

5. Hantar tiket kepada Nuffnang bertanyakan peluang iklan dan advertorial

Itulah antara cara-cara yang saya gunakan untuk dapat 15 CPUV Nuffnang secara berterusan dari bulan Oktober hingga November. Jika anda ada cara-cara yang lebih menarik, boleh kongsikan di ruangan komen.

1 comment:

  1. yaya dah lama tak dapt cpuv gini sejak dah lama tak aktif blog.. hehe

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.