Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/09/29

Menang Tempat Ke 3 Merdeka Blogger Contest Oleh Lazada

Menang Tempat Ke 3 Lazada Blogger Contest. Tak sangka join contest secara suka-suka boleh menang hadiah shopping voucher dari Lazada. Itu yang namanya rezeki. Syukur.. Ini hadiah kemenangan untuk entri semasa menyambut bulan kemerdekaan. Anda boleh baca di pautan berikut:

MERDEKA! MERDEKA! BLOGGER CONTEST

Antara yang menang adalah seperti gambar di bawah. Hadiah utama Shopping voucher RM600, hadiah kedua shopping voucher RM300 dan hadiah ketiga RM200.
Menang Merdeka Blogger Contest Lazada

Menang Tempat Ke 3 Merdeka Blogger Contest Oleh Lazada


Saya menang tempat ke 3 dalam Merdeka Blogger Contest oleh Lazada. Seronok rasa dapat menang hadiah. Walau tempat ke 3, itu sudah memadai. Tahniah kepada pemenang yang lain. Pemenang ditentukan secara rawak.

Menang tempat ke 3 Merdeka Blogger Contest

Alhamdulillah.

Dapat email notifikasi dari Lazada tentang cara nak tunaikan hadiah kemenangan. Dapat shopping voucher Lazada bernilai RM200. Kalau anda baca artikel Merdeka Blogger Contest Lazada kat atas tu, saya ada kata nak beli blender Philips. Harga RM169. Dengan voucher ni rasa dapatlah apa yang saya idamkan tu. Boleh letak kat dapur. Itulah salah satu hasil berblog.

Bagi anda yang minat berblog, anda boleh join sebarang contest yang dihasilkan oleh sesebuah syarikat atau pun rakan blogger yang lain sebagai mengasah kreativiti dalam berblog. Melalui pelbagai contest yang di sertai samada contest SEO atau bukan, ia tetap memberikan impak jangka panjang kepada blog anda.

So, jangan pernah jemu menulis artikel yang berkualiti di samping gunakan medium blog sebaik-baiknya, agar semua orang memperoleh manfaat di atas tulisan anda.

Selamat maju jaya!

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.