Cara Berjimat Cermat Yang Mudah Dan Menabung Sehingga RM1,000 Sebulan

Ikut Cara Berjimat Cermat Yang Saya Lakukan. Cewah!! Ada rahsia nak dikongsi dengan anda tetapi apa yang saya nak ajar ni tradisional sikit. Saya bukanlah seorang yang kedekut. Tetapi saya penjimat orangnya. Mesti anda tertanya-tanya apa yang saya jimattkan. Senang atau susah cara saya berjimat. Berjimat cermat di mana? Di rumah, sewaktu shopping, atau di tempat kerja? Haha.. jangan terpengaruh sangat dengan bebelan saya ni, anda boleh percaya yang ni je.. 123 Tips Berjimat Cermat Dan Menabung Sehingga RM1,000 Sebulan.

Nak dapat info tak boleh duduk diam tak buat apa-apa. Semua benda kat dalam dunia mana boleh dapat percuma, kena ada usaha untuk meningkat setapak demi setapak untuk kehidupan yang lebih baik. Salah satu cara adalah dengan menjual Ebook. Ebook kali ini adalah tentang "123 Tips Berjimat Cermat & Menyimpan Sehingga RM1,000 Sebulan!".

Terdapat 123 tips berjimat yang praktikal dan mudah dilakukan di dalam ebook ini! Selain itu, ebook ini juga turut disertakan dengan 3 ebook bonus yang menarik.

E-book ini amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah tidak cukup duit atau sekadar "cukup-cukup" duit sahaja pada setiap hujung bulan!



Info lanjut mengenai ebook ini boleh dilihat di www.tipsjimat.com

123 Tips Berjimat Cermat Dan Menabung Sehingga RM1,000 Sebulan


Jika anda berminat untuk promosikan ebook ini, anda boleh dapatkan link affiliate di ruangan ahli affiliate.

Kalau ikut cara saya, nak simpan duit dengan senang, saya menabung dalam tabung haji RM600 sebulan. Saya juga ada menyimpan RM400 dari income Adsense saya ke dalam akaun Aynora Enterprise yang saya dah buka sejak tahun 2015. Saya khaskan sebahagian income online saya ke dalam akaun tersebut.


Cara berjimat cermat yang mudah


Kalau nak kata cara berjimat cermat yang mudah, ada banyak sebenarnya. Anda boleh buat tabung syiling kat rumah. Pilih syiling 50 sen saja untuk dipenuhkan. Lihat dalam sebulan anda boleh dapat berapa banyak? Mesti suprise kan?

Ada juga cara lain. Lagi mudah. Boleh simpan RM1,000 sebulan. Baca Tips jimat cermat ini.

Kenapa kita boleh menabung RM1000 sebulan?


Macam mana boleh berjaya menabung RM1,000 dalam tempoh sebulan. Mesti boleh.

Anda kena bertekad nak simpan duit. Anda nak beli barang kesukaan anda. Mesti nak beli bulan ni jugak. Gitulah lebih kurang pasang niat dan tekad nak beli barang yang paling kita suka.

Mesti dapat punya! Displin mesti ada.

Antara lain kita boleh menabung RM1,000 sebulan jika kita dapat berjimat cermat dalam menggunakan bila utiliti kita. Contohnya hadkan penggunaan api, air dan aircond. Kan mudah tu..

Nak lagi banyak tips mudah jimat cermit, baca e book ini >>>>> Download E-book Tips Jimat Cermat Di sini.


No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.