Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

Responsive Ads Here

02 September, 2017

Blog Kayoomanis Koleksi Resepi Masakan Moden Dan Tradisional

Blog Kayoomanis Koleksi Resepi Masakan Moden Dan Tradisional. Bagi anda yang suka tengok resepi, salin dan buat masakan melalui resepi online, anda dijemput untuk lawat blog kedua saya yang sepenuhnya menyimpan pelbagai koleksi resepi moden dan tradisional. Best kan? Semuanya sedang saya usahakan untuk dikumpulkan dalam #kayoomanis.

Blog kayoomanis.com mendapat nama sempena nama kayu manis yang berbau harum dan boleh dicampurkan ke dalam semua masakan. Saya berharap blog kayoomanis agar terus mengharumkan masakan kita semua. Kayoomanis adalah simbolik kepada bahan asas yang boleh membentuk pelbagai makanan menjadi sedap dan dikenang kenang kerana kesedapan dan kelazatannya.


Blog Kayoomanis Koleksi Resepi Masakan Moden Dan Tradisional


Blog Kayoomanis Koleksi Resepi Masakan Moden Dan Tradisional

Anda boleh lihat dan praktikkan resepi-resepi mudah yang saya kumpulkan dari pelbagai resepi, moden dan tradisional dan dari setiap negeri di Malaysia pun ada.

Antara koleksi yang ada di kayoomanis.com adalah:
  • Resepi ikan
  • Resepi Daging
  • Resepi ayam
  • Resepi sayuran
  • Resepi kuih muih tradisional
  • Resepi mee
  • Resepi kerabu
  • Resepi kek kukus
  • Dan banyak lagi
Kebanyakan resepi yang terdapat dalam blog kayoomanis adalah koleksi resepi saya yang telah dicuba dan menghasilkan masakan yang sedap dan menarik. 

Ada juga resepi yang saya kumpulkan dari bacaan saya di Facebook, pinterest, blog-blog masakan dan sebagainya.

Saya pun tidak kisah jika anda mahu salin dan kongsikan resepi-resepi yang terdapat dalam blog kayoomanis. Samada anda nak berikan kredit kepada blog tersebut atau sebaliknya.. terpulanglah.

Kepada peminat resepi, pengumpul resepi dan ada yang nak cuba resepi-resepi mudah.. anda dijemput singgah ke blog kedua saya berkaitan resepi iaitu kayoomanis.com.

3 comments:

  1. semoga blog resepi ni memberi manfaat kpada smua org.

    ReplyDelete
  2. Wah menaraik blog kayoomanis tapi tu blog baru ke?

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.