Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/09/26

Beli 2 Wallet JOVI Leather Dengan Harga Istimewa

Beli 2 Wallet JOVI Leather Dengan Harga Istimewa. Pada minggu lepas saya terpandang iklan leather wallet di wall FB saya. Jenama tak pernah dengar (sorry la ye..) tapi klik juga pada gambar wallet yang ada. Baca komen satu persatu. Macam best je.. kemudian baca lagi, ada promosi. Beli sekarang ada potongan RM50. Pos percuma lagi.. hihi

Kemudian tangan gatal terwhatsapp kat nombor yang tertera. Ada jawapan dan dilayan mesra. Harga tak tau lagi ni. Dia orang tunjuk gambar. Hantar video sekali. Bila tengok video terus minat. Dah minat tanyakan harga.. oh, RM200. Okay la, kulit lembu original katanya, tak mengelupas. Bila dapat barang nanti masih bau kulit lagi... itu promosi dia orang, keywords tu.. key marketing.. haha

Meh layan video dulu.. tengok je, jangan terpengaruh macam saya! Nanti menyesal kenapa tak tahu dari dulu tentang jenama JOVI LEATHER ni..

Beli 2 Wallet JOVI Leather Dengan Harga Istimewa


https://www.facebook.com/jovileather/videos/1024943037608792/

https://www.facebook.com/jovileather/videos/998206100282486/

https://www.facebook.com/jovileather/videos/995843773852052/


Beli 2 Wallet JOVI Leather Dengan Harga Istimewa


Kenapa anda kena beli JOVI Leather dengan harga promosi ni?

  • Potongan harga hingga RM50 setiap unit - tempoh terhad
  • Potongan tambahan RM20 bila beli 2 unit
  • Tempahan laju
  • Barang kulit yang betul-betul kulit
  • Lembut dan jahitan kemas
  • Kotak pembalut yang ada kelas!
  • Layanan khidmat pelanggan yang mesra
  • Stok dijamin sedia ada

Nak tambah lagi? Anda tambahlah sendiri bila dah beli nanti.

Saya sangat berpuashati dengan urusan jual beli yang dilakukan.

Anda boleh booking dulu RM50 jika belum gaji. Nanti gaji bayar habis baru dapat barang. Mudah kan urusan dia orang.

Saya tulis entry ni sebab saya amat berpuas hati dengan kualitinya. Boleh simpan kad sampai 15 slot. Boleh letak handphone saiz Samsung Edge. Poket letak duit kertas pun ada 2 tempat, lembut je bila disentuh. Memang bau kulit, tapi tak keras sangat macam wallet bundle tu..

Kat bawah ni kotak wallet yang dah sampai kat tangan saya siang tadi. Ada voucher RM10, beli 2 wallet dapatlah 2 voucher. Kedua-dua wallet saya beli pada harga RM280.

Saya bayar penuh pada 23/9/2017 (sabtu) dan barang sampai pada 25/9/2017 (Isnin). Cepat kan? Puas hati sangat..

Jom layan wallet saya, warna navy dan coffee. Tapi saya bagi tengok yang color Navy la yea..


Itu set yang saya dapat beli di JOVI Leather. Kotak wallet warna merah, kain pembalut warna hitam dan Gift Voucher 2 keping.


Handphone ASUS Zenfone saya pun boleh masuk. Cantik je..


Tengok pic di bawah, zipnya cantik jahitan, licin tak tersekat. Lembut je..


Tengok gambar dekat.. jahitan kemas je..



Nak tengok bentuk dalam wallet JOVI Leather, anda boleh tengok pada video dalam FB mereka, link ada disertakan di atas. Gambar di bawah ni dari FB JOVI Leather..

Beli 2 Wallet JOVI Leather Dengan Harga Istimewa


Jika berminat nak beli, pergi je FB dia orang, cari JOVI Leather.

Selamat bershopping. Nak ganti wallet yang serbaguna.. unisex.. lelaki perempuan boleh guna. Saya cadangkan JOVI Leather.

Tulisan di atas adalah pandangan peribadi saya sendiri dan bukan sponsored post yea.. harap maklum..😂😂😂

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.