Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

23 August, 2017

Pengalaman Shopping Online Mizzue Malaysia

Pengalaman Shopping Online Mizzue Malaysia. Bersabarlah ya cik kak dan cik adik yang berurusan dengan Mizzue online ni. Bukannya mahal pun barang yang di pesan tetapi servis barang sampai boleh tahan lambat!! Bukan seminggu dua.. sebaliknya dekat sebulan dear..😂😂😂, tapi saya ada baca komen pelanggan Mizzue memang lambat. Sendiri yang degil, kan.. baru padan muka saya!!

Tak tahu nak kata apa, nak marah pun sampai dah luput rasa marah ni. Mesti ramai nak tahu apa barangnya yang saya order, kan?

Barang yang saya beli dari Mizzue online..

- William Inghem - Almond [141778|977E0A]
- William Inghem - Turquoise [141676|A8FDC0]
Pengalaman Shopping Online Mizzue Malaysia Pengalaman Shopping Online Mizzue Malaysia
 

Pengalaman Shopping Online Mizzue Malaysia


Mizzue Online Memang Lambat 


Hampir 1 bulan, barang yang dipesan sampai ke pintu pejabat. Hinggakan eden dah lupa apa yang dibeli.. haha

Di bawah ni adalah picture dari statement kad kredit tarikh saya order barang dari Mizzue. Nampak tak tempat dia debit kad kita? Dari Hong Kong beb! Patutlah lambat benar penghantarannya..., tapi stok pun tunggu dari sana ke? Entahlah...

Email notifications diterima bertarikh 8 Ogos 2017, kata barang telah dihantar. Guna khidmat Skynet. Barang sampai kat tangan saya 11/8/2017. Begitu lah ceritanya..

Tapi dalam kad kredit sebulan lepas dah debit. Gambar dari kad kredit.

Pengalaman Shopping Online Mizzue Malaysia

Jika tahap kesabaran anda tak tinggi, tak payahlah buat apa yang saya buat. Anda mungkin boleh terus shopping atau buat window shopping ke kedai yang anda suka.

Namun, ada penafian dalam website dia orang, anda nak juga terpaksalah tunggu dan tunggu... hihi

Walau apa pun, barang pun dah sampai. Thank you.

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.