Pakaian Dan Solekan Sederhana Tunku Tun Aminah Buat Ramai Teruja

Advertisement

Random Picks:
Pakaian Dan Solekan Sederhana Tunku Tun Aminah Buat Ramai Teruja. Majlis perkahwinan puteri tunggal Sultan Johor iaitu Tunku Tun Aminah dengan pasangannya Encik Dennis Muhammad telahpun selesai. Alhamdulillah. Apa yang boleh kita ulas adalah ianya sederhana dalam kegemilangan.

Apa yang gemilang? Lihatlah gambar-gambar di bawah. Kredit kepada The Royal Johor. Biarlah gambar yang berbicara.

Daripada pengamatan kita yang menonton video pernikahan dan gambar-gambar persandingan tersebut, majlis diadakan dalam suasana yang santai tetapi penuh gilang gemilang. Lihatlah dekorasi meja makan damai, hiasan tempat majlis berlangsung, hiasan lampu dan bunga bunga segar di sekitar istana.. semuanya nampak mewah dan gemilang.

Pakaian Dan Solekan Sederhana Tunku Tun Aminah Buat Ramai Teruja


Tunku Tun Aminah dilahirkan 31 tahun lalu dengan membesar bersama-sama lima beradik lelaki. Baginda seorang kanak-kanak yang lasak tetapi tak dapat lari dari mewarisi kecantikan bondanya Raja Zarith Sofiah.

Tak hairanlah jika hingga kini baginda masih dikagumi kerana kecantikan aslinya yang terserlah pada majlis pernikahan dan persandingannya. Solekan dan busana sederhana yang dikenakan oleh puteri tunggal sultan Johor itu begitu mengujakan sesiapa yang melihatnya.


Encik Dennis Muhammad melafaz akad nikah dengan sekali lafaz.

Pakaian Dan Solekan Sederhana Tunku Tun Aminah Buat Ramai Teruja

Lagi sekali, kita layan gambar-gambar yang menarik di bawah.


Gaya dan solekan sederhana Tunku Tun Aminah yang amat menawan


Juntaian bunga segar yang melatari kerusi mewah bersalut emas amat menarik walaupun begitu ringkas. Sederhana tetapi nampak mewah. Kelas gitu.. tak perlu serabut sana sini. Alhamdulillah..


Pakaian Dan Solekan Sederhana Tunku Tun Aminah Buat Ramai Teruja

Selamat Pengantin Baru Tunku dan pasangan Encik Dennis Muhammad.

No comments

Please comment with courtesy..

Powered by Blogger.