Royal Press Johor Siarkan Gambar Rasmi Pertama Tunku Tun Aminah Dengan Dennis Muhammad
Royal Press Johor Siarkan Gambar Rasmi Pertama Tunku Tun Aminah Dengan Dennis Muhammad. Semua sedia maklum bahawa puteri tunggal sultan Johor akan berkahwin pada 14 Ogos 2017. Justeru, setelah tersebar di internet gambar bakal suami Tunku Inah, Royal Press Johor pun dengan rasminya telah keluarkan gambar mereka. Gambar di bawah di ambil daripada Berita Harian Online.

Gambar Rasmi Pertama Tunku Tun Aminah Dengan Dennis Muhammad 

Gambar menunjukkan pasangan tersebut mengenakan busana tradisi Johor yang sangat menarik.

Royal Press Johor Siarkan Gambar Rasmi Pertama Tunku Tun Aminah Dengan Dennis Muhammad


Gambar Rasmi Pertama Tunku Tun Aminah Dengan Dennis Muhammad 

Dennis Muhammad Abdullah berusia 28 tahun (2017) dan berasal dari Netherlands. Beliau anak ke dua dari tiga beradik dan merupakan bekas model di negara kelahirannya sebelum datang bekerja di negara ini.

Sebagaimana kebanyakan blog dan akhbar online menulis, Dennis adalah anak kepada pasangan Martin dan Henriette Varbaas, menerima pendidikan di Floretti College Hilego The Netherlands dan kemudian meneruskan pembelajaran di ROC Leiden, The Netherlands dalam bidang kejuruteraan mekanikal.

Semoga semuanya berjalan lancar dan perkahwinan tersebut menambahkan lagi keberkatan dan keharmonian negeri Johor kesayangan semua.
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments:

Please comment with courtesy..