Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

27 July, 2017

Cashout Nuffnang Bulan Julai Berjumlah RM265.39

Cashout Nuffnang Bulan Julai Berjumlah RM265.39 | Alhamdulillah. Dalam sepi ada juga hasilnya Nuffnang ni, walau tak banyak boleh juga bayar bil Celcom. Siapa nak bagi, ya tak? Nuffnang macam dah tak releven sekarang ni. Adakah saya sorang yang rasa? Atau anda juga macam saya. Iklan Nuffnang susah nak muncul di blog. Dulu lain, sekarang dah lain...

Apa agaknya cara terbaik untuk kita jana income lebih masyuk dari Nuffnang,? Anda ada cadangan tak? Jika anda ada cara, boleh lah kongsikan dengan saya diruangan komen agar saya dapat meningkatkan pendapatan daripada Nuffnang. Share kan semoga rakan-rakan kita yang sedang cari income pasif boleh berkongsi panduan tersebut.

Cashout Nuffnang Bulan Julai Berjumlah RM265.39


Jumlah cashout bagi bulan Julai adalah income terkumpul daripada 3rd party advertisement. Banyak juga bayaran setiap iklan. Tetapi ia adalah jumlah terkumpul dari 3 tahun lepas, kalau tak silap...

Jom tengok print screen yang saya ambil dari Nuffnang.
Cashout Nuffnang Bulan Julai Berjumlah RM265.39

 Di bawah ni sambungan dari prints di atas...

Cashout Nuffnang Bulan Julai Berjumlah RM265.39

Jumlah terkumpul RM265.39. Dah cashout lepas raya hari tu..

Jumlah income dari 3rd party ads dari tahun 2015 lagi. Kita pun tak tahu ada income terkumpul ni. Anda pun ada terima macam saya ke? Mungkin lebih banyak dari saya punya.. bersyukurlah...

2 comments:

  1. alhamdulillah.
    sy x pernah capai banyak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur.. tapi awk bersabarlah. mesti ada rezeki satu masa nanti..

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.