Skip to main content

Rahsia Temuduga Pasti Berjaya Telah Dibongkarkan?

Rahsia Temuduga Pasti Berjaya Telah Dibongkarkan? Susah dapat kerja kerana selalu gagal dalam temuduga? Adakah kerana anda kurang keyakinan diri atau anda tiada ilmu lulus temuduga dengan jayanya. Itu semua tak jadi masalah.

Bebaskan diri anda dari belenggu masalah sering gagal dalam temuduga kerja. Usah merasa menyesal biarpun dah banyak kali pergi temuduga kerja. Setiap kejayaan bermula dengan kegagalan. 1000 langkah bermula dengan langkah yang pertama. So, apakah langkah yang perlu diambil untuk berjaya dalam temuduga? Baca ulasan saya selanjutnya di bawah.

Rahsia Temuduga Pasti Berjaya Telah Dibongkarkan?

Rahsia Temuduga Pasti Berjaya 


Saya pun seperti anda sebelum ini, sering gagal dalam temuduga kerja. Saya pun sering gagal dalam memohon kerja di sektor awam. Tak ada rezeki agaknya.

[+] Baca selanjutnya Rahsia Temuduga Pasti BerjayaMohon kerja kena ada persiapan, iaitu dari segi mental dan fizikal. Sebelum melangkah ke bilik temuduga, anda harus persiapkan diri dengan ilmu temuduga.

Nak ilmu dan rahsia berjaya dalam temuduga?? Mudah saja. Anda boleh klik pada banner yang saya sertakan. Bukan anda saja boleh berjaya, saya pun sudah berjaya mendapatkan pekerjaan yang diidamkan dengan menghadapi temuduga dengan yakin.

Nak pergi temuduga kerja tak boleh pergi dengan tangan kosong. Maksudnya, anda kena penuhkan ilmu didada.

Sekali lagi; saya sarankan anda diluar sana yang sering gagal dalam temuduga, bacalah ebook di atas dan selongkar rahsia berjaya dalam temuduga kerja anda.

Jangan biarkan ilmu yang anda pelajari di universiti terbiar kerana anda sering gagal dalam temuduga dan tidak dapat berbakti dengan ilmu yang diperolehi. Jangan berputus asa. Saya dulu pun serupa macam anda, dalam sehari pergi ke dua tiga tempat temuduga tetapi semuanya gagal. Saya tidak dipanggil untuk sesetengah jawatan yang dipohon. Jadi, bacalah ebook RAHSIA LULUS TEMUDUGA KERAJAAN agar anda tidak lagi menganggur. Ada banyak rahsia dibongkarkan. Insyaa Allah ilmu yang berguna tidak akan membantutkan cita-cita anda.

Alhamdulillah, kini saya telah selesa bekerja. Walau pun bukan bekerja di sektor awam tetapi saya dapat ilmu dari ebook RAHSIA LULUS TEMUDUGA KERAJAAN dan saya gunakan dalam temuduga swasta. Memang releven. Tak percaya? Jom cuba sama-sama.. berjaya sama-sama.

Comments

Popular posts from this blog

Hari Kedua Buat Intermittent Fasting IF

Hari Kedua Buat Intermittent Fasting IF . Masuk hari kedua. Saya ulangi lagi supaya ramai tahu apa itu IF. Intermittent Fasting adalah kaedah berpuasa dalam tempoh tertentu demi untuk tujuan diet. Senang cerita puasa dalam tempoh yang agak panjang untuk kurus. Contohnya biasa orang buat 18/6 atau 20/4. Bermakna puasa 18 jam dan baki 6 jam pula makan macam biasa. Dan begitulah seterusnya. Jumlah bersamaan 24 jam. Ada yang salah faham, sewaktu tempoh berpuasa kita langsung tak boleh makan. Silap tu.. sebenarnya kita masih boleh minum air masak dan ambil oat sebagai ganti nasi. Strategi pemilihan makanan pula adalah mengikut standard 50:30:20 (Karbo:Protein:Lemak). Hertonnye Linggom, melalui akaun Facebook miliknya telah berkongsi pengalaman diet jenis IF sehingga mampu hilangkan 6kg dalam masa seminggu. Anda boleh baca di FBnya. Jadual IF  Hari Kedua Buat Intermittent Fasting IF Hari ini, 4 Januari 2019. Masih Kuatkan hati lakukan IF. Hari kedua saya belum timbang.

Jadual Carta Tekanan Darah Mengikut Peringkat Umur

Jadual Carta Tekanan Darah Mengikut Peringkat umur.  Biasanya, makin rendah tekanan darah, maka makin sihat pula tubuh anda. Namun jangan pula terlalu rendah kerana boleh membuatkan anda terkena hipotensi atau tekanan darah rendah. Bila umur menjangkau 40 an ke atas, awasi tahap kesihatan anda terutamanya tekanan darah, gula dalam tubuh dan juga denyutan jantung. Inilah penyakit 3 serangkai yang sering menyerang mereka yang berumur 40 tahun ke atas. Jadi berwaspadalah. Namun begitu, bukanlah bermakna golongan umur bawah 40 an tidak terkena penyakit 3 serangkai ini tetapi jumlahnya tidaklah begitu ramai berbanding mereka yang berumur 40 tahun ke atas. Jadi, makanlah dengan sihat, iaitu perhatikan jumlah makanan yang diambil dan dipadankan dengan amalan hidup yang sihat. Okay..  Jadual Carta Tekanan Darah Mengikut Peringkat Umur Umumnya, orang dewasa dengan keadaan tubuh sihat memiliki tekanan darah normal di bawah atau setara 120/80 mm Hg. Angka 120 menunjukkan tingkat tekanan ke

Jenis-Jenis Karbohidrat Yang Buat Cepat Kurus

Jenis-Jenis Karbohidrat Yang Buat Cepat Kurus. Dalam info sihat kali ini, kami akan share tentang jenia makanan karbohidrat yang buat cepat kurus. Makan dalam jumlah yang betul, anda akan cepat kurus tanpa rasa lapar pun.. Terdapat 2 jenis karbohidrat utama, iaitu ringkas dan kompleks. 1. Karbohidrat Ringkas Merujuk kepada gula ringkas yang terdapat di dalam kek, gula-gula, biskut, makanan diproses, atau air bersoda. Gula putih, dijuga dianggap sebagai kabohidrat ringkas. Gula ringkas boleh didapati di dalam susu, buah-buahan dan sayur-sayuran. Gula ringkas mudah menyerap ke dalam darah. Gula ringkas menyebabkan insulin lebih cepat meningkat. Dari masa ke semasa, disebabkan tekanan yang lebih kepada pankreas boleh membawa kepada penyakit kencing manis yang juga membawa masalah seperti kegemukkan, masalah jantung, kekangan tangan dan kaki(boleh membawa kepada pemotongan), dan juga masalah penglihatan yang kabur. 2. Karbohidrat Kompleks Karbohidrat kompleks mengambil lebih