Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/06/08

Komisen Affiliate Sweet Muslimah Bulan Mei Berjumlah RM202.60

Komisen Affiliate Sweet Muslimah Bulan Mei Berjumlah RM202.60 | Sweet muslimah adalah pusat jualan baju dan fesyen muslimah antara yang terbesar di Malaysia dan kerap memberikan promosi jualan kepada pelanggannya. Oleh kerana tertarik dengan rekaan baju kurung moden Najwa, saya promosikan di blog agar lebih ramai orang tahu tentang keistimewaan baju kurung Najwa ini.

Anda boleh baca entri saya tentang kurung najwa seperti di bawah;

Komisen Affiliate Sweet Muslimah Bulan Mei Berjumlah RM202.60


Bawah ni adalah printscreen dari maybank2u untuk income dari Sweet Muslimah bulan Mei 2017. Alhamdulillah...

Komisen Affiliate Sweet Muslimah Bulan Mei Berjumlah RM202.60

Tentu ada yang bertanya bagaimana saya boleh dapat income mudah RM202.60 sebulan daripada Sweet Muslimah. Caranya senang aje, daftarlah sebagai agen Affiliate Sweet Muslimah, kemudian pilih banner yang anda suka dan promosikan di blog atau sebarang media sosial yang anda ada. Mudah je kan?

kurung najwa 2017
Banner di atas adalah salah satu jualan terbesar saya untuk bulan Mei. Iaitu Kurung Najwa 2017 Premium Lycra Kurung Moden. Saya sendiri pun beli, saya promote, tulis tentang baju kurung najwa ini dan siarkan di blog. Banner pun saya pasang dalam post entry. Insyaa Allah ada jualan yang terhasil.

Nak buat Affiliate Marketer ni kena banyak sabar. Selain itu, kenalah rajin, usaha berterusan jangan ada putus asa. Mungkin sebulan dua belum ada hasil, tetapi bila anda selalu upload entry tentang kelebihan baju kurung Najwa Sweet Muslimah ini, tak mustahil anda akan dapat jualan bertubi-tubi macam saya.  

Jika anda baca pengalaman rakan-rakan yang buat agen affiliate, mesti dia orang kata jualan bukan semudah abc.. tetapi memerlukan promosi yang berterusan. Jangan kedekut untuk beli satu atau dua produk yang diiklankan. Produk yang dijual juga mestilah sesuai dengan harga yang dikenakan. So, pandai-pandailah karang ayat manis yang ikhlas untuk tarik pelanggan online anda.

Selamat maju jaya...

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.