Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/06/09

Beli Baju Raya Ikut Tema Untuk Keluarga Di Lazada Malaysia

Beli Baju Raya Ikut Tema Untuk Keluarga Di Lazada Malaysia. Tiada yang mustahil untuk dibeli di Lazada Malaysia. Cadangnya raya tahun 2017 ini kami sekeluarga akan mengenakan persalinan berwarna gold. Dengan itu, kami kenalah mencari pakaian sedondon. Dalam keluarga saya sorang wanita๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, tak jadi masalah untuk memenuhi tema raya keluarga kami itu.

Dalam fikiran dah fikir nak beli online je. Banyak dah kedai online yang jual baju melayu sedondon. Bila dah siap fikir pasal baju, nak mencari pula songkok baru buat kaum lelaki dalam keluarga kecil kami ini. Hmmm๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„... agak-agak kat Lazada ada jual songkok tak?

Beli Baju Raya Ikut Tema Untuk Keluarga Di Lazada Malaysia 


Nak cari baju raya yang cantik, berkualiti dan banyak pilihan secara online? Mengapa tidak anda cari saja di Lazada Malaysia..

Ada sale raya besar-besaran di Lazada dear.. promosi sehingga 90% untuk barangan terpilih tu.. Acara tahunan besar-besaran Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya sale berlangsung dari 19 Mei 2017 yang lepas sehinggalah nak dekat raya iaitu 30 Jun 2017.

Woww.. nak shopping raya last minute pun boleh..

Mesti anda nak tahu apa yang dapat dibeli di Lazada Malaysia ketika sale Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya tu kan? Ada banyak barangan dan pakaian baju raya yang boleh dibeli. Don't worry..


Lazada Looking Good & Beautiful


Baju Melayu Cekak Musang Crocodile ni asalnya berharga RM169.90. Tetapi disebabkan ada promosi 54% di Lazada, harganya jadi RM79.00. Whoa!! Ini dah cukup baik bagi 3 hero saya, bolehlah dapat sorang sepasang.. hihi, kena jimat cermat dik.. ekonomi merundum..

Nak cerita sikit tentang baju melayu cekak musang crocodile ya adik-adik.. baju melayu ni dari kain yang berkualiti tinggi jenis Microfiber. Dahlah tu, tahan lama dan berkilat. Nampak macam kain mahal tauu..

Didatangkan dengan butang baju melayu yang berkualiti, selesa dan amat santai dalam cuaca panas. Yang bestnya, baju melayu cekak musang crocodile didatangkan dengan poket belakang di seluar dengan butang yang amat sesuai untuk letak wallet. Rasa selamat la.. nak solat pun rasa tenang. Jangan risau adik-adik, abang, atuk pun boleh pakai baju melayu cekak musang yang dijual di Lazada, saiz ada dari S hinggalah XXL.


Pilihan lain baju melayu pun banyak. Warna pun macam-macam ada. Pilihan ada di tangan anda. Sambil bershopping, jangan lupa untuk berjimat cermat. Lazada Malaysia lah tempatnya yang amat sesuai dengan adanya sale sehingga 90%.  

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.