Akaun Paypal Bulan Jun 2017 Bukti Income Part Time Sebagai Publisher

Akaun Paypal Bulan Jun 2017 Bukti Income Part Time Sebagai Publisher. Sebagai satu dorongan dan inspirasi, saya kongsikan baki akaun Paypal saya setakat Jun 2017 sahaja, sebab bulan yang lepas-lepas dah cashout atau withdraw ke akaun Maybank. Hihi...

Income yang saya dapat itu adalah dari satu blog anchor iaitu aynorablogs. Blog-blog lain saya pasang Adsense dan lain-lain ikkan affiliate Malaysia. So, bagi blogger yang nak cari income part time, kena rajin explore bidang apa yang boleh dijadikan pendapatan tambahan.

Akaun Paypal Bulan Jun 2017 Bukti Income Part Time Sebagai Publisher


Akaun Paypal Bulan Jun 2017 Untuk Income Part Time Sebagai Publisher

Income part time sebagai publisher kepada beberapa syarikat pengiklanan online.

Antaranya:

  • Mobicow
  • PopCash
  • Adnow

Bukan sekadar scam scheme kerana saya telah beberapa kali dapat dan cashout dengan jayanya. Ada juga beberapa syarikat yang "main kotor" kata income kita tak tally dengan trafik yang diperolehi oleh blog. Minta bukti dan sebagainya tetapi bila dah bagi, masih peram lagi income kita. Biarlah... ada rezeki ada lah.. ya dak? Jumlahnya adalah dalam USD164.00.

Oh ya.. jangan lupa anda boleh jana income sampingan dari program affiliate tempatan, dan akan dibayar terus ke akaun bank tempatan juga. Tak perlu guna Paypal pun..

Semoga anda lebih bersemangat melakukan sesuatu perkara asalkan ianya memberi manfaat kepada diri sendiri dan sekaligus menyampaikan info kepada orang lain dengan cara yang betul. Diharap anda pun boleh beroleh baki akaun Paypal setiap bulan macam saya dan lebih lagi untuk pemangkin semangat melakukan kerja blog yang anda sukai.

Selamat berjaya dan cemerlang ya..  😊😊😍😍

5 comments:

  1. banyak kena terokai nak dptkan income sampingan ini..

    ReplyDelete
  2. Keep it up! Memang banyak cara boleh peroleh pendapatan dari blog... especially when it comes in USD heee ;)

    ReplyDelete
  3. Nak tanya kak mobicow tu boleh ea pakai skli ngan adsense ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh khairul.. dh nak masuk setahun akak buat mobicow sekali dgn adsense

      Delete
    2. Boleh khairul.. dh nak masuk setahun akak buat mobicow sekali dgn adsense

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.