Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/05/31

Beli Kuih Raya Online Dari Pusat Jualan Kuih Raya Terpantas Kuihraya.com

Beli Kuih Raya Online Dari Pusat Jualan Kuih Raya Terpantas Kuihraya.com. Kalau susah nak beli kuih raya kali ni, jangan risau ya kekawan, anda boleh je beli dari kuihraya.com iaitu pusat jualan kuih raya yang panas dan terbaik setakat ini. Ada macam-macam yang dijual di kuihraya.com, antaranya brownies, kekacang, cookies, kek buah, pati delima dan banyak lagi. Kuihraya.com adalah pusat jualan kuih raya yang strategik dan memberikan anda banyak keistimewaan, antaranya;

  • Kuih rosak diganti percuma
  • Duit akan dikembalikan (refund)
  • penghantaran pantas (order diproses setiap hari)
  • jenama yang dipercayai
Haa... ada offer lagi, beli 5 produk boleh campur-campur. Dapat Diskaun RM5.00!!

Lagi best.. beli 10 produk boleh campur-campur. Dapat Diskaun RM20.00!! Tak sudi ke??? Kalau suka dan nak order, anda boleh baca cara beli dan bayar mengikut penerangan di bawah.


Tambahan pula, PERCUMA 1 beg bagi pembelian 4 balang K.Rogers.


Beli Kuih Raya Online Dari Pusat Jualan Kuih Raya Terpantas Kuihraya.com


Kaedah Pembelian

Pilih Jenis Kuih/ Kek/ Biskut
  • Pilih atau search (taip tajuk pada search box) kuih/ kek/ biskut yang anda mahu.
  • Klik pada button "Klik untuk memborong lagi" untuk menyambung pembelian.
  • Klik pada button "Klik untuk bayar" untuk terus membuat bayaran. 

Daftar

  • Klik pada button "Register" untuk mendaftar.
  • Isi maklumat yang diperlukan (Nama & Alamat).
  • Pilih kaedah penghantaran. 

Bayar

  • Pilih kaedah bayaran.
  • Bayar secara auto (jika bayaran berjaya tidak perlu emelkan bukti bayaran).
  • Bayar secara manual (sila emelkan gambar bukti bayaran ke xxxxxxx). 

Selesai. Tahniah!! Anda telah berjaya membeli kuih raya di kuihraya.com...

Apa Yang Boleh Dibeli Di Kuihraya.Com? 


Banyak kuih muih untuk raya yang boleh dibeli dengan rupa warna yang cantik dan semestinya sedap (bak kata testimoni la..)

Jom layan gambar kuih muih raya yang anda boleh beli dari Kuihraya.Com

1. Caramel Crunchy Seed


Caramel Crunchy Seed

 2. Semperit Susu

Semperit Susu

 3. Pandan Coconut Candy

Pandan Coconut Candy

 4. Rainbow Cookies

Rainbow Cookies

 5. Kapit Gulung

KAPIT GULUNG
Owhh.. sedap-sedap kan kuih muih raya yang dijual. Bukan setakat 5 jenis aje, ada bermacam-macam kuih raya hingga saya rambang mata dibuatnya. Teringin? Terminat? Haa.. rambang mata.. belilah ikut kesukaan dan kemampuan kita. Jom!!

Untuk beli >>> KLIK DISINI UNTUK BELI!! 
 

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.