Kurung Najwa 2017 Eksklusif Hari Raya Dari Sweet Muslimah

aynora nur | ,April 30, 2017 |

Teruskan membaca dan temukan manfaatnya dari artikel Kurung Najwa 2017 Eksklusif Hari Raya Dari Sweet Muslimah

Kurung Najwa 2017 Eksklusif Dari Sweet Muslimah. Kurung Najwa menjadi trend kebelakangan ini gara-gara Sweet Muslimah mengeluarkan edisi baru tahun 2017 Kurung Najwa yang lebih trendy, eksklusif dan patuh syariah. Baju Kurung Najwa memang sangat selesa, sesuai untuk ke pejabat, kenduri kahwin apatah lagi untuk hari raya.

Saya memang pandai cakap sebab saya dah beli. Kain dari jenis Lycra Premium, tebal, berat dan tidam lekat di badan. Sesuai untuk yang kurus atau berbadan besar, kerana jenis kain Lycra memang stretchable.. orang kata "memeri..."

Kurung Najwa 2017 Eksklusif Dari Sweet Muslimah 


Tak puas lagi nak cerita tentang Kurung Najwa, tapi apa kata saya belanja anda dengan gambar-gambar kurung Najwa yang menarik dan cantik-cantik belaka.

Kurung Najwa 2017 Eksklusif Hari Raya Dari Sweet Muslimah

Kurung Najwa 2017 Eksklusif Hari Raya Dari Sweet Muslimah




Daripada sumber Facebook Sweet Muslimah...

[ NOW LAUNCHING ! ] SEMPENA RAMADHAN YG BAKAL MENJELMA, SWEET MUSLIMAH MENAMPILKN DESIGN PLG UPDATE, # 7 WARNA PALING HOT & PALING DITUNGGU2 🔥⚡🔥

Alhamdulillah sis, sempena Ramadhan ni, kita tampilkn 7 warna yg plg hot & plg ditunggu2. Now dah boleh decide tema kaler raya thn ni. Dah boleh beli baju cik abg & anak2 same warna dgn sis. Mesti best kan dpt sedondon se family?

Apa yang SPECIAL dengan koleksi kali ni ek? 🙈🙉🙈

Nak tau? Ok,  explain serba ringkas ye 😍😘

1. 1ST GRADE KOREAN LYCRA - Set kurung ni kainnya diimport khas dari Korea, sederhana tebal, tak nipis, tak jarang. Rasa selesa & sejuk jer bila pakai

2. IRONLESS - kain ni tak mudah renyuk, so sis tak perlu risau nak kena gosok. Jimat masa nak bsiap g beraye

3. BREASTFEED FRIENDLY - baju ni ada 3 butang di bhgn dada, sesuai utk menyusu baby. Cepat & sng je nak bukak butang ni

4. WUDHU FRIENDLY - kat hujung lengan baju ni, ada 1 butang comel. Buka butang, terus selak lengan utk ambil wudhu. Mudah & cepat

5. PINGGANG GETAH - utk skirt, getah spenuhnya di pinggang. Selesa je rasa kat pinggang, so sis tak perlu risau kalau ukuran pinggang berubah sbb terlebih makan. hehe

6. BUTANG COMEL DI SISI - di bhgn bwh kiri baju ni, ada belahan sisi & 3 butang comel yg dibalut sama warna dgn kain skirt, menambahkan kecomelan sis. Belahan sisi ni beri effect terbang2 bila sis melangkah. Fefeling ayu gitu

7. #7 PILIHAN WARNA - sempena raya 2017 ni, kita tampilkn 7 warna yg plg HOT & RARE. Warna ni kita print khas utk sis, susah tau nak dpt warna2 mcm ni kt pasaran. Boleh pilih warna baju cik abg & anak2 sedondon dgn warna kurung sis

WOW! Best la.. tak sabar nak order?

Jika berminat, anda boleh terus klik pada pautan di bawah...

"KURUNG NAJWA SPECIAL RAYA SWEET MUSLIMAH"😊😊

Rasa Dan Tips - Inspirasi Wanita. Terima kasih kerana membaca Kurung Najwa 2017 Eksklusif Hari Raya Dari Sweet Muslimah
loading...
0 Komen untuk "Kurung Najwa 2017 Eksklusif Hari Raya Dari Sweet Muslimah "

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.


Back To Top -->