Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/04/26

Download E Book Percuma 15 Soalan Killer Temuduga

Download E Book Percuma 15 Soalan Killer Temuduga. Artikel yang saya tulis ini ditujukan khas kepada para graduan di luar sana yang sedang bingung mencari panduan temuduga kerja. Panduan daripada e-book percuma ini mengandungi 15 soalan killer sewaktu temuduga yang boleh dijadikan panduan persediaan menghadiri temuduga.

Di bawah nanti (jika anda baca sampai habis), ada saya sertakan review oleh seorang pengguna E book dan Software Klik Resume dan keberkesanannya dalam meningkatkan kerjayanya ke tahap yang lebih tinggi.

Download E Book Percuma 15 Soalan Killer Temuduga


Download E Book Percuma 15 Soalan Killer Temuduga 


Siapa pembaca kat sini yang nak e book percuma soalan killer temuduga yang memang selalu ditanya oleh penemuduga? Sila angkat tangan ya!! Hehe... {gurau aje..}

Nah, ambillah secara percuma e book di bawah ini.




Ada banyak faedahnya jika anda download e book percuma di atas. Panduan untuk berjaya dalam temuduga juga disediakan.

Ini review ringkas untuk Software Klik Resume & Ebook Jobkartel!

Saya dah lama nak cari resume infografik ni, tak sangka jobkartel ada buat satu software yang mampu dibuat secara online. Sebelum ni saya lihat ada orang menggunakan Microsoft word, tetapi ini dah jadi “ANOTHER LEVEL”. Buat resume secara online! Lepas ni kalau korang bising-bising lagi susah nak buat resume, tak tahu la nak cakap apa. Software yang mudah dikendalikan, template infografik yang banyak dan menarik. Yang paling saya suka, masuk-masuk kan info je dan siap.

Untuk kedua-dua Ebook diaorang ni pula, saya sangat suka apa yang dikeluarkan oleh mereka. Yang pertama, ia dalam Bahasa Melayu! Senang nak faham. Selalunya info sebegini banyak dikeluarkan dalam Bahasa Inggeris sahaja. Terima kasih team jobkartel sebab sediakan info sebegini dalam Bahasa Melayu!

Sememangnya satu usaha yang sangat besar. Kita perlukan lebih banyak lagi ilmu menarik sebegini yang dikeluarkan menggunakan Bahasa melayu yang mudah untuk difahami oleh golongan majoriti di dalam Malaysia ini.

Isi kandungan dia memang banyak perkara baru yang saya belajar. Memang tak sangka ia seperti persiapan yang lengkap buat saya. Sebelum ini saya banyak mencari di Youtube dan Google.

Tapi sekarang dengan bantuan Ebook dari jobkartel ni, saya rasakan semua maklumat telah dikumpulkan pada satu ebook ini untuk persiapan yang lengkap. Sebagai seorang fresh graduate, selepas ini saya lebih confident untuk melalui sesi temuduga yang akan datang.

Jika mahu dilihat dari segi kekurangannya, Software Klik Resume dari pihak jobkartel boleh keluarkan lagi lebih banyak template resume dan susunkannya mengikut kategori simple, intermediate dan creative. Dari segi lain saya rasa semuanya ok dan sangat best!

Untuk bahagian Ebook, orang yang macam saya memang suka bila isi kandungannya dalam bentuk infografik. Pandangan saya, mungkin jobkartel boleh keluarkan dua jenis ebook untuk berlainan versi. Satu jenis yang simple dan satu lagi penuh dengan infografik, supaya Ebook ini boleh sampai kepada semua tahap golongan pembaca.

Itu sedikit sebanyak pandangan daripada saya.

- Mohd Amirul, Graduan Universiti Malaya

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.