Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/03/09

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Teruja pulak bila ternampak sifu blogger Hasrul Hassan nak cuba meroketkan trafik blog. Saya pun join jugak la, kut kut dapat meroket 1000 PV sekejap jadilah.. haha

Saya join segmen ini di saat akhir kerana baru perasan kat FB tadi. Sempat juga siapkan entri segmen meroket kan trafik blog oleh otai blogger ni.

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Anda nak trafik meroket tak untuk blog anda? Kalau mahukan trafik yang tetiba mencanak naik tanpa disangka-sangka, maka jom ikut sertai segmen anjuran HH ini.

Syarat-syarat segmen:
  1. Peserta mesti ada blog. 
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini. 
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM(klik sekarang dan LIKE) 
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE) 
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
Saya dah penuhi semua syarat. Insyaa Allah saya nak mintak HH roketkan trafik untuk url blog dengan tajuk artikel berikut:

KURUNG NAJWA TERBARU EDISI 2017, url blog: 

www.aynorablogs.com/2017/03/kurung-najwa-terbaru-edisi-2017.html

Terima kasih Hasrul Hassan. 

Mudah-mudahan berjaya..


1 comment:

  1. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.