Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2017/02/21

Google Adsense Iklan Terbaik Untuk Blogger Jana Income

Google Adsense Iklan Terbaik Untuk Bloģger Setakat Ini. Adsense yang terpasang dalam blog ini adalah antara iklan terbaik yang saya ada setakat ini. Iklan Adsense tidak tamak dan memahami kehendak dan sensitiviti blogger Muslim. Kenapa saya kata begitu? Kerana hanya iklan Adsense yang membenarkan kita pangkah atau tutup iklan yang kita rasakan tidak sesuai dengan agama Islam kita yang suci.

Pihak Google Adsense juga sejak dari awal lagi membenarkan kita block iklan yang kita tidak mahu tersiar dalam blog kita. Blog kita hak kita.. hihi

Google Adsense Iklan Terbaik Untuk Blogger Jana Income


Saya tahu ramai blogger di luar sana yang sudah menjana income dari Adsense. Ramai juga yang dah boleh beli harta dengan hasil iklan Adsense. Jadi, dengan adanya menu "pangkah" atau block pengiklan yang kita tidak mahu keluar di blog, ia menjadikan Adsense antara medium pengiklanan yang jadi idaman setiap blogger.


Google Adsense Iklan Terbaik Untuk Blogger Jana Income


Lagi satu, berurusan dengan Google memang mudah. Part yang paling saya suka adalah bila setiap 21 haribulan pihak Google akan hantar notification yang income kita telah diproses. Kalau guna wire transfer, beri mereka masa 3 hari untuk income itu cleared dalam akaun kita.

Tiap 21 haribulan dapat gaji sampingan, siapa tak suka yek😊😊??

Nak pasang iklan Adsense pun tak susah. Pilih aje saiz banner, kemudian salin kod dan tampal di blog. Ada rezeki, lekat sebiji dua income USD hari itu.

Lagi satu tips mudah jika nak jana income lebih USD10 sehari adalah dengan buat mini blog 2 column sahaja. Letakkan iklan Google Adsense di atas selepas header atau di bawah tajuk post. Cara perletakkan banner Adsense boleh dirujuk pada Google.

Nak belajar main Adsense dan dapat income kencang kenalah ada sifunya. Ya dak?? Kalau ikut saya yang tak berapa mahir dengan Adsense, asal dapat USD5.00 sehari pun dikira bagus. Ada rezeki lebih dapat juga USD12.00 sehari.

Atau, jika anda nak lebih ilmu yang terperinci, boleh juga belajar dari ebook RAJA ADSENSE BAHASA MELAYU

Nak belajar Adsense sampai jadi kaya? Inilah bukunya... ebook RAJA ADSENSE BAHASA MELAYU ~ Panduan Raja Adsense Revive☺☺

Nak Buat Duit Dengan Google Adsense Tapi Tak Tahu Macamana?


Berita baik untuk anda kerana sudah ada panduan terbaru dalam Bahasa Malaysia yang mudah untuk anda faham dan buat. Panduan ini "straight to point" sahaja. Ia sesuai untuk mereka yang pernah kena ban sebelum ni atau mereka yang masih baru dengan blogging dan buat duit online. Soalannya nak ke tak nak?

Panduan RAJA ADSENSE Pertama Dalam Bahasa Malaysia

Ia telah berada di pasaran sejak 2006. Saya tanya lagi ni? Nak ke tak nak? Kalau nak tahu macam mana buat duit dengan Adsense, anda klik pada pautan di atas atau tekan dengan mesra banner Panduan Raja Adsense Revive!!

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.