Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2016/12/17

Tudung Sicomel Pelajar Sekolah Yang Cantik Dan Harga Murah

Tudung Sicomel Pelajar Sekolah Yang Cantik Dan Harga Murah. Meh saya nak promo sikit tentang tudung budak sekolah yang sangat cantik, kemas tetapi harganya jauh lebih murah. Tudung yang telah dikenali ramai satu Malaysia dikenali sebagai Tudung Sicomel. Bertambah-tambah comel si pemakainya bila mengenakan tudung ini. Yang penting aurat terjaga. Itu yang kita utamakan.

Tudung Sicomel Pelajar Sekolah Kemas Dan Harga Murah

Sambil membeli tudung sicomel, anda boleh juga share dan promo link vendor ini untuk dapatkan income sampingan. Macam saya buat, beli tudung sicomel sambil buat duit sebagai agen affiliate mereka. Tak susah pun, cuma copy kemudian paste kod link agen anda di media sosial yang anda ada seperti twitter, Facebook, Google Plus, Instagram dan lain-lain. Bila ada orang beli dari link ID agen anda, komisen pun dapat. Tak nak ke?

Komisen Tudung SiComel Tak Putus-Putus


Saya adalah agen affiliate Tudung Si Comel. Sejak jadi agen affiliate mereka, saya hanya kongsikan banner kat blog ini dan hasilnya komisen masuk tak putus-putus. Macam air orang kata.. haha, tak de lah, tapi alhamdulillah. Sentiasa ada. Setiap bulan ada aje jualan dari link affiliate saya.

Baru sekejap tadi email notification masuk, ada komisen terbaru dari Tudung Sicomel.


Semalam pun ada, tetapi saya dah delete. Hihi..

Income bulan November & Disember yang agak slow tetapi ada..., payment akan dibayar ke dalam akaun kita bila telah cukup RM100 atau lebih. So, kena rajin usaha untuk dapat cashout setiap bulan. ♡♡★★



So, bagi ibu bapa yang nak beli tudung untuk anak-anak perempuan mereka, boleh lah dapatkan daripada website Tudung Sicomel untuk pilihan tudung yang amat banyak, cantik, kemas dan material yang lembut.

Jom shopping mudah dengan Tudung Sicomel.

#Inspirasi Wanita❤: 
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.