Daftar PropellerAds Percuma Dapat Income USD Setiap Hari

Jom Daftar PropellerAds Percuma Untuk Sumber Income USD Setiap Hari. Tahun 2017 dah nak sampai ni, adakah anda dapat capai impian anda sepanjang tahun 2016? Bagaimanakah pendapatan anda untuk tahun tersebut? Adakah kehidupan anda bertambah baik? Walau apapun yang anda hadapi, baik atau buruk, ia adalah pengajaran dalam hidup. Jika semuanya manis-manis belaka, ia bukanlah kehidupan namanya..., itu cuma mimpi!




Untuk tahun 2017, saya ada satu lagi sumber income pasif yang boleh anda ceburi. Ia tidak perlukan komitmen yang banyak. Nak daftar mudah saja.

Daftar PropellerAds Di Sini  

Propellerads 

Daftar PropellerAds Percuma Dapat Income USD Setiap Hari


Apa itu propeller ads? Bagaimanakah income boleh diperolehi dengan menjadi agen affiliate dengan dia orang? Baca sampai habis untuk tahu apa itu Propeller Ads? Mudah saja sebenarnya..

Anda hanya perlu pasang kod iklan Propeller Ads dalam template anda, ikut langkah-langkah yang diberikan. Bila telah siap install kod tersebut, blog/ site anda akan disahkan. Bila telah 'approved', anda sudah boleh terus menjana income. Walau satu hari income dia cuma USD0.50, tetapi bila trafik blog anda tinggi, ia turut meningkat sehingga USD1.45 sehari. Siapa tak nak, kan? Jangan biarkan blog anda sepi tanpa dapat buat income sikit pun.. haha..

Nah, tengok income saya setiap hari. Saya baru daftar pada 20/12/2016. Pada hari berikutnya dah dapat USD0.50. Hihi... alhamdulillah..

Daftar PropellerAds Untuk Sumber Income Setiap Hari

Lagi tinggi impression, maka peluang untuk orang klik pada iklan tersebut lebih tinggi. So, bagi sesiapa yang ada blog yang trafiknya lebih 100K sehari, mesti cuba PropellerAds ni dan Daftar sekali. Kalau ada 10 blog, tambahkan saja blog tersebut pada akaun anda. Lebih besar peluang anda untuk dapat income lebih tinggi berbanding saya..

PropellerAds adalah medium pengiklanan untuk mendapatkan wang daripada semua trafik yang diperolehi pada harga terbaik 100% daripada keseluruhan inventori, dari semua negara dengan iklan dibayar. Dengan senarai pengiklan yang luas di seluruh dunia menjadikannya mudah untuk memberikan anda satu penyelesaian pengiklanan yang lengkap untuk semua web/blog yang anda ada.

Senang cerita, daftar PropellerAds >> trafik banyak >> ada iklan singgah >> orang klik dan kita pun dapat income dari situ. 

Anda perlu mendaftar untuk dapat satu akaun dengan mengisi borang dan mula membuat wang mudah dengan PropellerAds. Sila pastikan bahawa laman web/ blog anda memenuhi kriteria dia orang seperti yang tertera di dalam Terma dan Syarat mereka.

Cara bayaran PropellerAds ada banyak antaranya Payooner, Wire USD, Wire EUR dan banyak lagi. Saya pilih cara Wire EUR dan bayaran cashout minima adalah $500. Kena tunggu la sikit...

Selamat mencuba. Tak cuba tak tahu, ya tak? Free aje pun..

Lazada Malaysia

2 comments:

  1. Wah bestnya..minta izin tag blog sis ya

    ReplyDelete
  2. NANTI TRY CUBA...BAHAYA SIKIT SEBAB ADA ADSENSE

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.