Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2016/12/28

Cashout Income Mobicow Kali Pertama

Cashout Income Mobicow Kali Pertama - Ramai juga blogger yang update tentang Mobicow. Dulu-dulu pun saya tak berapa faham apa itu Mobicow. Bila ada blogger yang update saya pun tergerak untuk mendaftar. Lagipun benda ni free, tak rugi pun mendaftar.

Bila dah join, saya lupa nak tengok Mobicow, samada untung atau rugi (tak ada rugi pun..), sampailah pada bukan Oktober saya tengok income dah cecah USD406.., masa tu baru terfikir nak cashout. Mata dah naik kelabu nampak duit tetiba banyak, kan..

Begitulah kisah permulaan saya dengan Mobicow.

Anda boleh tengok print screen yang saya kongsikan. Buat duit dengan Mobicow mudah aje sebenarnya..


Cashout Income Mobicow Kali Pertama Dapat MYR1,830.51





Jomlah daftar Mobicow untuk dapat income USD setiap hari. Jika sehari dapat USD1.50, tentu anda boleh dapat USD45.00 sebulan. Kemudian convert ke matawang MYR. Banyak juga dapatnya tu...




Anda boleh lihat income Mobicow saya untuk pertama kali cashout. Sila rujuk gambar di atas. Income tersebut saya dapat dari tempoh bulan April 2016 hingga November 2016. Anggaran sebulan dapat USD52.62. Alhamdulillah. Dapat cashout pulak pada hujung tahun, budak-budak nak naik sekolah. Boleh guna untuk tampung perbelanjaan yang terkurang sana sini. Ya tak?

Alhamdulillah. Tak nak ke daftar dengan Mobicow, macam saya. Kali pertama cashout dapat RM1,830.51.

Lazada Malaysia

3 comments:

  1. Replies
    1. Ada pilihan lain jugak, guna transfer pun boleh .

      Delete
    2. Ada pilihan lain jugak, guna transfer pun boleh .

      Delete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.