Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2013/09/13

Review Blog 2.0

Review Blog 2.0 - Masih sempatkah saya join segmen Review Blog 2.0 ni? Sebab menurut kata blog owner, 

Sonang syaratnya? Review ni akan berlangsung sampailah satu tempoh yang tak pasti. hehehehe. Satu entri kemungkinan besar akan digabungkan 2 hingga 3 blog depends pada kemeriahan korang sudi nak join.

So, tawakkal ajelah...hihi


 


Syarat join segmen pun tak susah, hanya klik, follow & ikut blog dia. Itupun saya dah buat semua. Satu saya perasan, Sheila suka komen dan aktif blogwalking. Sebab itu bila dia buat segmen review blog 2.0 ini ramai yang join. Tahniah kepada Sheila sebab segmennya berjaya. 

Dan, masihkah saya layak join segmen ini? Saya harap Sheila ada masa untuk review blog aynoranur pulak..

6 comments:

  1. faae jarang ikut segmen yang ada review2 ne :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. sorry sheila lambat publish link blog awak tersenarai dah. hehehe.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.