Info Rasa Dan Tips

Perkongsian resepi, petua, tips panduan, motivasi, kekeluargaan dan fesyen muslimah

2011/11/03

Aku #1 : Hari Yang Kelam Kabut

Lelaki 1:

Aku kelam kabut betul. Kadang-kadang kelam kabut kat hati lebih teruk daripada porak peranda kat fizikal kita, macam kita tunggang langgang dengan kerja. Itu tak apa. Pepagi buta dah buat morning call di cuping telingaku yang nipis ni. Buat-buat bangun then tidur balik. Tapi morning call kedua lagi bingit dan menyakitkan seluruh sendi. Aku naik bengang dan bingung. Muka mamai tapi bebuat lawa bukannya dia nampak pun. Dalam gelap dan dia pun tak nampak aku, lagilah aku pasang muka yang mamai tak ingat dunia.   

 

Aku sayang dia! 

No comments:

Post a Comment

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.